Despre Cosmobeauty

Sute de Profesionisti si Firme-Lideri de piata in domeniul beauty, wellness si medical-estetic participa an de an la Cosmobeauty, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si rezonanta in industria Frumusetii din Romania.

Cine suntem

Rouge Media/Isabela Vasile este Fondator si Organizator consacrat de evenimente profesionale in domeniul Beauty, Spa&Wellness si Medical Estetic in Romania. Antreprenor si specialist in Comunicare&PR cu o experienta de peste 16 ani in organizarea de expozitii si congrese, a creat Cosmobeauty – un eveniment de traditie in industria beauty, alaturi de celelalte doua proiecte ale sale care se bucura de un succes incontestabil: Termalia - International Business&Networking Spa&Turism medical Event si Makeup Forum. 

Portofoliul detinut de Rouge Media s-a imbogatit cu cele mai apreciate si respectate nume din domeniul beauty, wellness, medical, luxury design, iar Rouge Media si-a consolidat reputatia alaturi de cei peste 200 de clienti ai sai.

Absolventa a Universitatii Bucuresti – Isabela Vasile are un parcurs educational care cuprinde un masterat si o serie de cursuri post universitare si traininguri in Antropologie, Management Organizational, Comunicare si Managementul Resurselor Umane