Expozanti/Sponsori

Cum poti deveni Sponsor (Platinum, Gold, Silver, Bronze) la Cosmobeauty?

Am crescut an de an, adaugand de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi, astfel incat astazi putem sa spunem cu mandrie ca avem 2.000mp dedicati firmelor expozante si ca reunim sute de branduri beauty, spa si medical-estetice, cateva mii de specialisti, Speakeri valorosi, Top Traineri Beauty. Mai mult, organizam in cadrul Cosmobeauty o multitudine de Show-uri, Seminarii Look&Learn, Masterclasses, Workshop-uri, Concursuri profesionale.

La Cosmobeauty te intalnesti cu cei care conteaza cu adevarat in Industria Beauty: firmele distribuitoare de branduri profesionale, Top Proprietarii de Beauty Saloane, Spa-uri si clinici, investitorii si proprietarii celor mai importante firme care distribuie produse beauty in Romania.

Cum te inscrii la Cosmobeauty, in calitate de expozant?

Expozitia Cosmobeauty este deschisa tuturor importatorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniul beauty, spa, wellness si medical-estetic atat din Romania cat si din alte tari.  

Importi un brand beauty sau esti producator si doresti sa te inscrii la Cosmobeauty?

Solicita informatii direct la tel. 0724 509 345, scrie-ne pe pagina Facebook Cosmobeauty sau trimite un e-mail la una din adresele: isabela@rougemedia.ro (Isabela Vasile, Owner si Organizator Cosmobeauty), office@rougemedia.ro. Iti vom raspunde cu promptitudine, iti vom dedica timp si vom cauta impreuna cu tine varianta optima de amplasament a standului tau si te vom promova in calitate de Expozant Cosmobeauty. 

Vei primi prin e-mail schitele-plan ale salilor in care se desfasoara Cosmobeauty cu amplasamentele standurilor si disponibilitatea acestora (ocupat/rezervat/disponibil) si iti vei putea alege/selecta spatiul dorit.

Lista participantilor se afiseaza si up-dateaza pe site si pe pagina Facebook pe masura ce firmele se inscriu in eveniment in calitate de expozanti. Fidelitatea, consecventa si implicarea in eveniment este premiata de catre Organizator, fiind un factor decisiv  la o astfel de expozitie cu un istoric important in care firmele-lideri de piata participa an de an. Drept urmare, vechimea participarii si data reconfirmarii participarii la editia curenta, marimea suprafatei alocate expozantului sunt un indicator in prioritizarea alocarii standurilor.

Preturile pe mp variaza in functie de longevitatea participarii, dimensiunile standului si formula de constructie a standului (daca este standard sau in regia proprie a firmei expozante). Rezervarea ferma a standului se face doar in momentul semnarii adeziunii-contract de participare, a regulamentului expozitional si a celorlalte conditii si clauze stabilite de comun acord, prin contract.

Standul standard

Ce este si ce presupune un stand standard? Primim des aceasta intrebare. Standul standard prevede: o structura metalica, panourile din octanorm (de culoare alb-lucios), cu H=250cm, latime 100cm (dimensiunile de caserare ale panourilor sunt: 237x96.5cm – pentru cei care doresc sa foloseasca suprafata respectiva pentru vizualuri, postere), spoturi luminoase (se monteaza cate 1 spot de 100W la fiecare 4mp de stand), 1 pazie inscriptionata cu autocolant– in culoare unica pentru toti participantii, 1 masa si 2 scaune, 1 cos degunoi. Minimum de mp acceptat de catre Organizator pentru constructia unui stand standard este de 4mp. 

Organizatorul pune la dispozitia expozantilor, la cerere si contra cost, spre inchiriere o lista de accesorii si piese de mobilier suplimentar (vitrine, desk-uri, polite instructura, echipamente, s.a.), cu mentiunea ca stocurile logistice sunt limitate si ca mobilierul sau echipamentele se aloca expozantului in functie de data la care aceasta face solicitarea (cu cat mai devreme cu atat mai bine).

Sponsor la Cosmobeauty.

Expozantii Beneficiari ai Pachetelor de Sponsor (Platinum, Gold, Silver, Bronze) la Cosmobeauty beneficiaza de expunere suplimentara, outdoor, indoor inainte si pe toata durata evenimentului si de promovare/publicitate conform mediaplan-ului Cosmobeauty. Iti doresti sa fii mai mult decat un SimpluExpozant? Solicita Pachetele de sponsorizare la office@rougemedia.ro, isabela@rougemedia.ro.