Tema : CIRQUE DU SOLEIL

Vineri, 23 iunie 2023, ora 10.00

Sala Polivalenta, Bucuresti

Tema concursului:

Concursul va avea loc pe scena Cosmobeauty EXPO 2023 din cadrul evenimentului cu acelasi nume, in data vineri, 23 iunie 2023 incepand de la ora 10.00.Locatia este Sala Polivalenta, Calea Piscului 10, Bucuresti.

Concurentii vor realiza un machiaj creativ cu tema: Cirque du Soleil.

Inscrierea:

Taxa de inscriere concurs este de 150 lei si se achita in contul: ING BANK RO38INGB0000999906864723 cu mentiunea “Concurs Makeup –  Nume concurent (X)”, beneficiar Rouge Media. Ulterior platii se va transmite e-mail cu OP la office@rougemedia.ro, pentru validarea inregistrarii.

Data limita inscriere in concurs : 15.06.2023

 

Numar maxim concurenti in finala  = 20 (Cand numarul maxim de participanti a fost atins, inscrierea va fi oprita).

Premiile constau in produse si accesorii de make-up oferite de sponsorii concursului, precum si in acordarea trofeelor Cosmobeauty aferente.

I (in valoare totala de 300 euro),

II (in valoare de 200 euro),

III (invaloare de 150euro),

Premiu Special I și Premiu Special II (in valoare de 100 euro/fiecare)

 


Obligatiile participantilor:

Concurentii au obligatia sa se prezinte la scena evenimentului Cosmobeauty 2023 la ora 09.30, in ziua  de 23 iunie 2023.

  1. Toate produsele si ustensilele necesare pentru realizarea machiajului specific temei concursului sunt asigurate de catre fiecare participant.
  2. Fiecare participant isi va asigura modelul de concurs.
  3. Acestea trebuie sa se prezinte la concurs demachiate, fara baza si alte forme de machiaj, nici macar gene false.
  4. In timpul concursului participantii nu au voie sa primeasca ajutor din partea tertelor persoane.
  5. Timpul de pregatire al modelului pre-concurs este de 30 de minute. Prin pregatirea pre-concurs intelegem: aranjarea parului, imbracarea modelului in costumatie, asezarea la postul de concurs. Timpul alocat pentru realizarea machiajului este de 90 de minute.
  6. Prin inscrierea in competitie, atat participantii cat si modelele lor acorda scolii din care provin, organizatorilor cat si partenerilor acestui concurs dreptul ca acestia sa foloseasca in scopuri necomerciale pozele/imaginile realizate in cadrul concursului.

Obligatiile organizatorului

Organizatorul va pune la dispozitia participantilor scaune inalte, mesele de lucru si accesul la priza.

Jurizare:

Juriul va fi format din make-up artisti cu experienta. Se va puncta tehnica, creativitatea, armonia cromatica, relevanta cu care a fost aleasa si aplicata tema concursului.