Vă mulțumesc pentru faptul că ați ales să deschideți această pagină.
 

Chiar dacă pare o întâmplare faptul că acum citiți aceste rânduri, vă asigur că nu este!
 

Cum nu a fost o întâmplare faptul că în urmă cu mai mulți ani, am ales să fac astrologie.. Deși, dacă mă gândesc mai bine, cred că de fapt astrologia m-a ales pe mine. A fost un proces interesant, care m-a adus astăzi, aici, în această ipostază, de a mă adresa unei persoane care se află în căutarea unor răspunsuri. Da, este alegerea perfectă, astrologia poate să ofere aceste răspunsuri. Ba chiar poate face mai mult de atât, poate să explice și din care cauze s-a ajuns în această situație, și care sunt implicațiile unei alegeri sau a alteia.  Dacă este folosită cu înțelepciune, astrologia se transformă din artă, știință, într-un fabulos instrument de cunoaștere, și mai ales de autocunoaștere.
 

Adresați-mi cu încredere orice întrebare, în cadrul unei consultații personale, care poate avea loc atât față în față, la cabinet, dar și telefonic, sau prin alte mijloace de comunicare! Stelele ne vor oferi cel mai bun răspuns!
 

Mă găsiți în fiecare zi pe canalul de Youtube Astrostyle by Astrolog Andreea Dincă, cu producții în care sunt prezentate predicțiile astrologice generale, dar și clipuri care tratează subiecte mai punctuale.
Sau, vă puteți alătura comunității de peste 30.000 de persoane de pe pagina de Facebook Astrolog Andreea Dincă, unde puteți citi periodic materiale interesante legate de astrologie și spiritualitate.

 

“Cel care nu se cunoaște pe sine nu-și va împlini destinul.” Confucius