In doar 3 luni obtii un corp perfect prin proceduri combinate, la Chic Salon Izvor

Cu totii stim ca presiunea de a arata minunat si de a fi in cea mai buna forma posibila impinge multe persoane sa urmeze diete drastice care, in combinatie cu stresul si oboseala acumulate, inrautatesc situatia in loc sa ofere rezultatul scontat.

Nu iti neglija sanatatea in ingrijirea corpului, indiferent de cat de spectaculoase ar fi poate pentru tine rezultatele unei diete rapide. Iti propunem un plan de ingrijire a corpului si cateva pachete de tratament care sa te ajute sa ai o silueta de invidiat intr-un interval scurt de timp.

Planul dureaza aproximativ 3 luni astfel incat sedintele sa fie regulate si rezultatele vizibile. Ideal ar fi ca procedurile sa intre in rutina ta de ingrijire pe termen lung pentru ca rezultatele obtinute pe parcurs sa se si mentina.

  1. 10 sedinte cu Eximia HR77 Platinum Anniversary, un concept inovator pentru slabire intensiva si remodelare corporala ce asigura reducerea circumferintei zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.
  1. 2 sedinte de crioterapie – cele doua sedinte se realizeaza una la inceputul transformarii si cealalta la finalul tratamentului cu aparatul CRYOMEDce izoleaza si raceste selectiv depozitele adipoase controland temperatura si durata tratamentului intr-un mod sigur pentru pacienti.

 

 

  1. 3 sedinte de radiofrecventa diatermica cu Symmed, un echipament medical-estetic avansat, destinat remodelarii corporale si rejuvenarii faciale cu radiofrecventa diatermica si mezoterapie HPC.

 

  1. 5 sedinte de impachetari la cald cu produse profesionale Bruno Vassari cu alge marine si polifenoli din struguri si oligoelemente pentru a mentine elasticitatea pielii si a diminua celulita.

 

  1. 5 sedinte de drenaj limfatic prin care se elimina retentia de apa si se reda tonusul musculaturii, tratand celulita pe toate zonele afectate.

*Nu uita ca acest pachet se poate personaliza in functie de necesitatile trupului tau!

In concluzie, daca motivatia este destul de puternica nu mai ai nevoie decat de vointa, perseverenta si de un mic ajutor din partea specialistilor astfel incat sa te simti asa cum ai visat!

Chic Salon Izvor (Bd. Libertatii 22, sect. 5, Bucuresti, mezanin).

 

A. Eximia HR77
Pret: intre 140 si 470, in functie de cate zone se trateaza.
Durata medie a sedintelor: intre 30 min si 90 min in functie de numarul de zone tratate
Se recomanda un abonament de minim 10 sedinte, care se poate achizitiona in 3 rate, cu valabilitate 3 luni.


B. Cryomed

Pret: intre 400 lei si 650 lei/sedinta  in functie de numarul de aplicari
Durata: 30-90 min
Se recomanda un numar de 6-10 sedinte/an/o zona


C. Symmed

Pret: intre 250-350 lei/sedinta
Durata: 30-60 min


D. Impachetari

Pret: intre 68 – 115 lei/sedinta
Durata: intre 20-45 min/sedinta

E. Drenaj limfatic
Pret: 70 lei/sedinta
Durata: 45 min/sedinta