Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor

de Ana-Maria Popovici, Makeup Artist

Sprancenele joacă un rol fundamental in recunoașterea facială si au rolul de a evidenția orice emoție sau dispoziție. Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele!

Ce înseamnă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament prin care firul devine flexibil, rezultând o sprânceană versatilă care poate fi pufoasă, dreaptă, arcuită sau elegantă.

Cu ajutorul laminării oferim fizionomiei un efect de lifting, astfel privirea pare mai luminată. In unele cazuri poate înlocui tehnica de pudrare a sprâncenelor( tatuajul) pentru că sprâncenele par mai groase, iar golurile se diminuează.

Atunci când este efectuată corect de un profesionist instruit, laminarea sprâncenelor nu provoacă vătămări firului de păr al sprâncenei.

Această tehnică există de câțiva ani in Rusia, la noi in țară luând amploare mare aproximativ acum un an.

In 2018 am urmat Cursul de laminare sprâncene, iar de atunci am muncit pentru a-mi perfecționa tehnica si, cel mai important, am căutat cele mai bune si sigure produse.

In felul acesta am descoperit Brandul InLei. Acesta este poate singurul care pune accent pe siguranta si sănătatea noastră.   

Brandul InLei a dezvoltat tratamentul BrowBomber.

Ce este si cum se realizează acest tratament?
  1. Prima soluție, InLei BROW LIFT care deschide cuticula firului de păr – este destinată pregătirii arcadei sprâncenei pentru a-i modifica si îmbunătăți forma. Acest produs este foarte delicat cu pielea.
  2. A doua soluție, InLei BROW LOCK, fixant pentru sprâncene – interacționează cu prima soluție, completând-o. Acționează într-un timp scurt, 5-7 minute.
  3. Cel de-al treilea pas in tratamentul BrowBomber este vopseaua InLei care, impreună cu oxidantul de 1,5/Vol, face adevărate minuni.
  4. Tratamentul se încheie cu minunatul unt nutritiv InLei BrowBomber, unt care contine ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de argan, extract de gălbenele si extract de flori de mușețel. Fiecare ingredient are propria funcție specifică: unul previne căderea firului de păr, altul protejează împotriva alergiilor, altul ajută la starea de bine a pielii, altele influentează părul închizând procesul de tratament si echilibrând pielea si părul.


Cine sunt eu?

Numele meu este Ana-Maria Popovici, iar pasiunea mea pentru artă a început încă din copilărie, urmând mai tarziu sa o dezvolt prin desen la diferite olimpiade, apoi prin prima mea iubire, pensatul, si in final prin machiaj.

In prezent sunt make-up artist, brow-artist si trainer in cadrul școlii de machiaj Nikolas Make-up.

Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor

Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor de Ana-Maria Popovici, Makeup Artist   Sprancenele joacă un rol fundamental in recunoașterea facială si au rolul de a evidenția orice emoție sau dispoziție. Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele! Ce înseamnă laminarea sprâncenelor? Laminarea sprâncenelor este un tratament prin care firul devine flexibil, rezultând o sprânceană versatilă…

COSMOBEAUTY 2021 – Culori eclectice, combinații ingenioase, procese active.

Culori eclectice, combinații ingenioase, procese active.   Din octombrie 2021, deschidem o nouă perspectivă în cosmetică – atingi, simți, vezi cum totul se transformă sub privirea ta. Pure Stem, cea mai nouă gamă de cosmetice românești care crede într-o îngrijire holistică – felul în care te simți, contează la fel de mult precum felul în care arăți. Nu promovăm produse…

Antonia Lestyan: Dupa un veritabil maraton de documentare si punere in pagina a aparut singurul [...]

Dupa un veritabil maraton de documentare si punere in pagina a aparut singurul Manual complet de machiaj din Romania. Cele 240 de pagini poarta semnatura Antoniei Lestyan, make-up artist extrem de creativ si studenta la Medicina interviu cu Antonia Lestyan, Make-up artist   Antonia, de curand, ai lansat Abecedarul Machiajului. Pentru o poveste de succes. De ce a simtit un tanar make-up…

Tot ce e bine sa stim despre acnee – clasificare, cauze, tratamente si nutritie

de Laura Busuioc, Doctor in frumusete (esteticiana)   Acneea reprezintă o afecţiune inflamatorie a foliculului sebaceu care este localizată cu predilecţie la nivelul feţei, gâtului, spatelui şi pieptului, prin care este blocată eliminarea sebumului produs de glandele sebacee, cu favorizarea dezvoltării bacteriilor. Este o afectiune frecventa a pielii care afecteaza peste 85% dintre adolescenti si care poate persista sau chiar se poate dezvolta…

Alexandra Dinu: “Mi-am propus sa fac educatie in domeniul PMU”

Mi-am propus sa fac educatie in domeniul PMU … sa sustin training-uri pe singura aparatura si tehnica eficienta care repara greselile si indeparteaza tatuajele cosmetice: LASER-ul ND YAG Q SWITCHED Interviu cu Alexandra Dinu, fondator Beautiful Life     Draga Alexandra, te identifici perfect cu conceptul Beautiful Life, si spun acest lucru dupa o serie de intalniri cu tine. Pentru…

Luminița Ivanici: “Am creat prima platforma online cu un produs finit: Cursul online de Design [...]

Am creat prima platforma online cu un produs finit: Cursul online de Design sprancene pe platforma Eyebrows Institute, care contine 7 module. Practic dupa parcurgerea cursului, cumparatorul se poate apuca de facut sprancene perfecte. Interviu cu Luminița Ivanici   1. Cine este Luminița Ivanici pentru cei care nu au apucat inca sa o cunoasca? Sunt Luminita Ivanici, m-am nascut in…

Special Guest @Cosmobeauty: Linda Chudomelova – makeup artist de origine ceha

Praga, Mater Urbium. Prima lumină a dimineții s-a reflectat pe pielea ei, pe măsură ce, ieșind din club și pășind pe strada pustie rochia ei strălucea în lumina ultimelor felinare încă aprinse, iar șuvițe răzlețe de păr ii gâdilau fața. Orașul era încă adormit în ora aceea de dinaintea răsăritului. Ea s-a oprit. Privind la locurile familiare, a admirat frumusețea…