Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor

 

de Ana-Maria Popovici, Makeup Artist

 

Sprancenele joacă un rol fundamental in recunoașterea facială si au rolul de a evidenția orice emoție sau dispoziție. Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele!

Ce înseamnă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament prin care firul devine flexibil, rezultând o sprânceană versatilă care poate fi pufoasă, dreaptă, arcuită sau elegantă.

Cu ajutorul laminării oferim fizionomiei un efect de lifting, astfel privirea pare mai luminată. In unele cazuri poate înlocui tehnica de pudrare a sprâncenelor( tatuajul) pentru că sprâncenele par mai groase, iar golurile se diminuează.

Atunci când este efectuată corect de un profesionist instruit, laminarea sprâncenelor nu provoacă vătămări firului de păr al sprâncenei.

 

Această tehnică există de câțiva ani in Rusia, la noi in țară luând amploare mare aproximativ acum un an.

 

In 2018 am urmat Cursul de laminare sprâncene, iar de atunci am muncit pentru a-mi perfecționa tehnica si, cel mai important, am căutat cele mai bune si sigure produse.

 

In felul acesta am descoperit Brandul InLei. Acesta este poate singurul care pune accent pe siguranta si sănătatea noastră.   

Brandul InLei a dezvoltat tratamentul BrowBomber.

Ce este si cum se realizează acest tratament?
  1. Prima soluție, InLei BROW LIFT care deschide cuticula firului de păr – este destinată pregătirii arcadei sprâncenei pentru a-i modifica si îmbunătăți forma. Acest produs este foarte delicat cu pielea.
  2. A doua soluție, InLei BROW LOCK, fixant pentru sprâncene – interacționează cu prima soluție, completând-o. Acționează într-un timp scurt, 5-7 minute.
  3. Cel de-al treilea pas in tratamentul BrowBomber este vopseaua InLei care, impreună cu oxidantul de 1,5/Vol, face adevărate minuni.
  4. Tratamentul se încheie cu minunatul unt nutritiv InLei BrowBomber, unt care contine ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de argan, extract de gălbenele si extract de flori de mușețel. Fiecare ingredient are propria funcție specifică: unul previne căderea firului de păr, altul protejează împotriva alergiilor, altul ajută la starea de bine a pielii, altele influentează părul închizând procesul de tratament si echilibrând pielea si părul.


Cine sunt eu?

Numele meu este Ana-Maria Popovici, iar pasiunea mea pentru artă a început încă din copilărie, urmând mai tarziu sa o dezvolt prin desen la diferite olimpiade, apoi prin prima mea iubire, pensatul, si in final prin machiaj.

In prezent sunt make-up artist, brow-artist si trainer in cadrul școlii de machiaj Nikolas Make-up.

Un curs de machiaj unic, cu un profesor unic. Mirela Vescan este un make-up artist cu o carieră excepțională de aproape 30 de ani și astăzi este mentorul mai multor generații de machiori.

 

Mirela Vescan  ne este foarte cunoscută datorită prezenței ei în formatul mai multor emisiuni Tv de succes și datorită faptului că semnătura ei a fost văzută in  toate revistele publicate la noi în țară și este unul dintre cele mai cunoscute în lumea modei. Experiența ei profesională o transferă astăzi elevilor ei și a dezvoltat “metoda Vescan” adică un stil de predare bogat în tehnici, teme și trucuri valoroase. Elevii Mirelei învața astfel repede, ușor și cu plăcere, machiaje multe și variate: natural, “smokey eyes”, „foxeyes”, “contouring”, “cut-crease”, “show”, machiaje de zi și seară, mireasă, progresiv, “pin-up”, machiaje pentru persoane care poartă ochelari și senioare, etc.

 

Dacă iubiți machiajul și sunteți interesați să-l învățați de la cei mai buni,
Revista Cosmobeauty , recomanda  Academia Mirela Vescan

Luminița Ivanici: “Am creat prima platforma online cu un produs finit: Cursul online de Design [...]

Am creat prima platforma online cu un produs finit: Cursul online de Design sprancene pe platforma Eyebrows Institute, care contine 7 module. Practic dupa parcurgerea cursului, cumparatorul se poate apuca de facut sprancene perfecte. Interviu cu Luminița Ivanici   1. Cine este Luminița Ivanici pentru cei care nu au apucat inca sa o cunoasca? Sunt Luminita Ivanici, m-am nascut in…

Special Guest @Cosmobeauty: Linda Chudomelova – makeup artist de origine ceha

Praga, Mater Urbium. Prima lumină a dimineții s-a reflectat pe pielea ei, pe măsură ce, ieșind din club și pășind pe strada pustie rochia ei strălucea în lumina ultimelor felinare încă aprinse, iar șuvițe răzlețe de păr ii gâdilau fața. Orașul era încă adormit în ora aceea de dinaintea răsăritului. Ea s-a oprit. Privind la locurile familiare, a admirat frumusețea…

De la facechart la desen pe corp

             Atunci cand vine vorba de makeup si tot ce reprezinta acest domeniu de beauty, trebuie sa privim mai departe de imaginea de ansamblu, sa iesim din multime si sa ne punem amprenta astfel incat sa ne facem remarcati, sa lasam imaginatia sa curga si sa uitam putin de reguli si teorii, pentru a atinge latura artistica a acestui domeniu…

Machiaj grafic – floating eyeliner cu Antonia Lestyàn

Dacă analizăm puțin trendurile în machiaj pentru sezonul primăvară-vară, vom identifica două aspecte-cheie care își lasă amprenta în tot ceea ce înseamnă machiaj pentru prima parte a anului 2020 și anume, glitterul, însă reinterpretat sub diferite forme și în combinații nonconformiste, și eyelinerul, în contexte la fel de noi, spre deosebire de simpla linie de tuș pe care o cunoaștem…

MODA™, primul Makeup artist digital din lume

Cea mai nouă inovație în aplicarea machiajului este dispozitivul MODA™. Combinând tehnologia avansată 3D de imprimare și scanare facială cu o aplicație de smartphone integrată, MODA™ este primul makeup artist digital din lume. Cum funcționează MODA™? Software-ul de facial mapping și lentilele biometrice MODA™ analizează expresiile faciale și fototipul din care faci parte (daca ai tenul mai deschis sau mai…

Device-uri home use in rutina de infrumusetare care ne-au atras atentia

Suntem din ce in ce mai dependente de tehnologia care ne transforma radical atat modul in care traim dar si rutina noastra de infrumusetare – un perimetru in care, pe zi ce trece, device-urile inteligente iau locul accesoriilor clasice.   Best of in curatarea tenului: Daca aveati deja un obicei de curatare a tenului, ei bine, il puteti up-data combinând…