REGIVERO – #fROmos

interviu cu Ruben Marian, CEO si fondator
 1. Ruben Marian am remarcat o frază într-unul din video-urile existente pe www.regivero.ro: “Cum ar fi să folosești un produs eficient și să plătești doar rezultatele?” Cred că acesta este, sincer, visul suprem al fiecărui consumator! Însă ca să parafrazez personajul unui roman celebru: Pe ce va bazați voi, la Regivero, când spuneți asta?

 

Căderea părului este o problema delicată care are legătură directă cu stimă de sine. Aproximativ 30% din populație se confruntă cu căderea excesivă a părului.

Știm că majoritatea reclamelor promit mult, însă, în realitate oferă rezultate insesizabile, și nimeni nu își asumă responsabilitatea. Am vrut să creăm un produs atât de bun care să funcționeze atât de eficient încât să avem curajul să ne asumăm răspunderea pentru rezultat. Suntem prima companie din România care oferă garanție pe satisfacție.
“Garanția pe Satisfacție”, înseamnă că vei plăti doar pentru rezultatele obținute, nu pentru promisiuni deșănțate. Dacă ai folosit orice tratament de la REGIVERO, și nu a reușit să îți rezolve problema, atunci îți dăm banii înapoi.

Tratamentele noastre sunt eficiente datorită ingredientelor active din extracte naturale folosite în concentrație foarte ridicată. Am ales să investim mai mult în calitatea produsului decât în flacon, ambalaj sau reclamă.

 

Am creat un brand românesc dedicat exclusiv sănătății părului. Am început de la 2 brevete de invenție și investim în continuare în cercetare. Ne concentrăm atenția și resursele pe un singur domeniu, pentru că la Regivero dezvoltăm exclusiv produse pentru îngrijirea părului deoarece suntem preocupați să oferim tratamente care rezolvă cu adevărat problemele specifice acestuia.

9 din 10 dintre persoanele care au folosit Regivero, sunt foarte mulțumite de rezultate. Avem o notă de 4,9 din 5 din sute de review-uri ale clienților (statistic, deci, doar 1 din 100 de clienți ne solicită banii înapoi pe tratamentele folosite). Deținem 6 studii și certificări clinice care atestă calitatea, eficacitatea și compatibilitatea dermatologică cu produsele noastre.
 1. În video call-ul nostru din urmă cu ceva timp, mărturiseai că ai descoperit, grație unui prieten care a probat pe… scalpul lui beneficiile unui produs aflat pe atunci într-o formă incipientă la un biochimistă din Hunedoara. Dacă poți să ne dezvălui acest început al poveștii și cum s-a transformat el în ceea ce este astăzi, adică un produs profesional care deține certificare dermatologică, certificate de calitate, eficacitate și siguranță în utilizare, s.a.?

Povestea brandului Regivero a debutat acum 12 ani, când am început să am probleme cu căderea părului și mătreața datorită stresului și stilului de viață. Un prieten mi-a recomandat o doamnă biochimist din Hunedoara care a inventat produsele Regivero și  avea brevet pe ele, iar mie mi s-a părut ceva interesant. Le-am comandat, le-am folosit și după ce am văzut că au efect am mai comandat și am început să le recomand și prietenilor mei.  Erau și sunt foarte mulți oameni care au probleme legate de căderea părului, de mătreață, de mâncărimea scalpului, și nu prea existau soluții naturale profesionale care să fie eficiente, și mai ales soluții cu garanția satisfacției asigurată.

Astfel am creat tratamentele de păr Regivero, o soluție naturală și eficientă. Am mare încredere în produsele Regivero, deoarece am văzut efectele benefice eu însumi, și acesta este și motivul pentru care oferim garanția pe satisfacție pe toate produsele noastre.

 

 1. Este interesant parcursul tău profesional: ai făcut Facultatea de Automatică și Calculatoare la Cluj. Cine s-ar gândi vreodată că între utilaje agricole, adică exact ceea ce faci tu cu succes din 2006 la Utilben și GO HAIR – companie care produce și distribuie produse de îngrijire și însănătoșire profesionale pentru scalp și păr ar putea exista o conexiune directă… Și totuși există! Cum s-a născut această conexiune?

Am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca deoarece eram pasionat de tehnologie și de calculatoare. Încă din timpul facultății mi-am dat seama că nu mi-ar plăcea să muncesc într-o multinațională sau să devin programator.

Nu am știut însă de la început ce voi face. Am încercat mai multe lucruri până am ajuns la ceea ce ne place și ceea ce este și profitabil pentru noi. Am început călătoria în domeniul afacerilor fără resurse inițiale, fără bani, fără educație în afaceri, fără experiență sau sprijin. În timpul facultății, la 20 de ani, am început prima afacere. Era o afacere de network marketing și vindeam produse de sănătate, îngrijire personală și curățenie. Această a fost o oportunitate de a câștiga ceva bani de buzunar în timpul facultății dar și de a învăța mai multe despre vânzări, lucrul cu oamenii.

Am pornit UTILBEN de la 0, doar cu o idee în minte, cu mult entuziasm și fără resurse inițiale. Multă lume crede că pentru a porni o afacare ai nevoie de bani, relații, experiență, educație în afaceri. Adevărul este că am început călătoria în domeniul afacerilor fără resurse inițiale, fără bani, fără educație în afaceri, fără experiență sau sprijin. Am fost doar motivat de nevoia de a purta de grijă familiei mele.

Povestea Regivero a început atunci când eu căutam o soluție pentru problemele mele de  cădere a părului și mătreață. După ce mi-am rezolvat problema și am văzut eficiența produselor, m-am gândit că sunt și alte persoane care au probleme similare și sunt în căutare de soluții eficiente.


Având un spirit antreprenorial, am văzut și oportunitatea de a dezvolta o afacere din asta. Pentru mine a fost o provocare să dezvolt un business de producție tratamente de păr profesionale, pentru că până atunci aveam o singură afacere, UTILBEN, o companie prin care vând utilaje și soluții integrate pentru agricultură și industria de construcții, dar ca antreprenor mă gândeam cum aș putea să capitalizez soluția găsită.


 

Sunt recunoscător pentru echipa pe care o am, ea reprezintă principalul avantaj dar și cel mai mare potențial al organizației noastre.

Visul meu este ca România să devină țara cu cele mai bune condiții din lume pentru a dezvolta o afacere. Cred că antreprenoriatul este soluția pentru dezvoltarea economică de care avem așa de mare nevoie în România.
Avem nevoie să dezvoltăm mediul de afaceri din România. Avem nevoie de mai mult curaj și viziune ca sa putem crea lucruri valoroase de care să se bucure întreaga lume. Acum este cel mai bun moment să apucăm calea antreprenoriatului, cu ambiție și curaj!
 1. Să presupunem că ar trebui, în fața unui public de mii de persoane, să spui 3 calități majore pe care le are Regivero și de ce acest produs profesional românesc pune… pe masă, înainte de orice, promisiunea rezultatului și a beneficiilor.
 1. Garanția pe satisfacție înseamnă pentru tine că vei folosi singurul tratament dermatocosmetic împotriva căderii părului din România pentru care noi ne asumăm responsabilitatea. Dacă nu ești complet mulțumit/ă de rezultate și nu ai stopat căderea părului în 60 de zile, îți primești toți banii înapoi în cont.
 1. Consultanță gratuită oferită de consultanți profesioniști din cadrul companiei Regivero pe toată durata tratamentului. Poți să intri în contact cu un consultant Regivero care să-ți răspundă la întrebări, să îți ofere sfaturi utile despre cum să-ți îngrijești părul și să folosești corect produsele sau să-ți trimită sursele potrivite de informare. Acest serviciu este unic în România.
 1. Schema de tratament personalizată de la Regivero te ghidează și te învață cum să aplici corect tratamentul, astfel încât să obții rezultate maxime și să fii mulțumit/ă, precum restul clienților noștri care au acordat 4.9 stele din 5 rating la acest tratament.

 

 1. Pretindem de multe ori că vrem sau că știm ce punem pe pielea sau părul nostru, însă realitatea nu este chiar așa. Nu avem obișnuința citirii unei etichete de produs, a unei documentări atente și, cel mai adesea fugim după himere publicitare. Ce pune Regivero pe pielea și pe părul nostru?

În produsele noastre folosim compuși activi din plante sau de origine naturală în concentrație foarte ridicată, pentru maximizarea rezultatelor.

Ingredientele din produsele REGIVERO acționează sistematic, prin creșterea circulației sangvine la nivelul scalpului, pentru a duce la baza părului substanțele vitale susținerii vieții firelor de păr, suplimentează cu energia necesară creșterii intensive a părului, oferă un complex de active concentrate care hrănesc părul pentru prelungirea fazei anagene (de creștere) și protejează împotriva factorilor externi care îți deteriorează părul.

După mai mulți ani de cercetări am ajuns la o soluție naturală, eficientă și concentrată pentru regenerarea completă a părului:

 • Glicogenul – Asigura energia necesară foliculilor părului pentru stimularea creșterii de noi fire de păr.
 • Colagenul marin – Proteină filmogenă care oferă protecție părului față de factorii externi.
 • Elastina marina, Serină marina – Surse de aminoacizi ce au rolul de a crea proteine pentru a îmbunătăți vitalitatea foliculilor de păr.
 • Sodium PCA – Apare în mod natural în piele și are rolul de hidratare, hipercaptare și hidroretentie a scalpului și părului.
 • Extractul de miere – Sursă de polizaharide și factori de hidratare care îmbunătățesc hidroretentia și hipercaptarea, oferind flexibilitate firului de par.
 • Bio Keratina – Îmbunătățește coeziunea cuticulelor părului, netezeste firul de par și îi oferă luciu, îmbunătățește protecția și repararea firelor de par deteriorate de razele UV.
 • Extractul de Ginseng – Stimulează creșterea părului, previne subtierea si ruperea firului de par, întărește rădăcina firului de păr.
 • Extractul de castan sălbatic – Contribuie la sanatatea venelor și a capilarelor, da strălucire părului, are proprietăți anti-inflamatorii și stimulează starea pielii prin îmbunătățirea circulației și furnizarea de sânge bogat în oxigen la matricea dermică.
 • Vitaminele B5, B3 și Biotină – Ajută pielea și părul să nu se deshidrateze, întăresc părul, asigura un aspect strălucitor, măresc volumul prin îngroșarea firului de par, îmbunătățesc elasticitatea părului.
 • Proteină placentară de origine animală, Proteină hidrolizată de soia – Intensifică creșterea foliculilor de par, reduc căderea părului, hrănesc părul cu proteine necesare reconstrucției, repară foliculii părului, intensifică formarea vaselor de sânge și îmbunătățesc circulația sanguină la nivelul foliculilor.
După mulți ani de cercetare și experiențe am ajuns la concluzia că inhibarea proteinei GSK3 ajută la creșterea accelerată a părului. Astfel, Glicogenul din Lotiunea de regenerare de la Regivero a mărit expresia secvențelor de microRNA, miR-26a-5p și miR-29b-3p în celulele papilei dermice.

Am obținut rezultate semnificative chiar și în condiții de stres bazal și oxidativ.

Împreună cu celelalte ingrediente de hrănire, Glicogenul acționează până la nivel molecular, transformându-ne parul din interior și făcându-l să crească mult mai repede, mai puternic și mai bogat.

Rezultatele vizibile pot să apară doar în urma hrănirii părului cu activele necesare sănătății lui, în concentrație mare. Eficacitatea tratamentelor Regivero a fost atestată prin teste clinice susținute împreună cu zeci de persoane, timp de mai multe luni.

 

 1. Ce cuprinde gama de produse Regivero și ce spun consumatorii despre ele? E important să spunem că pe site-ul vostru sunt testimoniale reale ale celor care s-au confruntat cu: căderea părului, scalp iritat, matreata, lipsa de vitalitate și volum – toți  aceștia cu rezultate obținute în 1-3-6 săptămâni.

Avem create 4 tratamente naturale profesionale și 2 șampoane:

 • Tratament natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului
 • Tratament natural profesional împotriva căderii părului
 • Tratament natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului
 • Tratament natural profesional împotriva mătreții grase
 • Șampon anti-mătreață grasă
 • Șampon împotriva căderii părului

 

 1. Proteină placentară, extract de măsline, keratina, glucoză, arginina și complex de vitamine B3, B5, B6, colagen  marin, extract de miere, extract de ginseng, extract de castan sălbatic, extractul din scoarță de salcie albă, extractul de frunze de mesteacăn și extractul de ienupăr și multe altele. Cum s-a ajuns la această formulă de ingredienti și la substanțe active cu 50% mai concentrate decat orice alte tratamente din piață?

Am început de la 2 brevete de invenție și am investit în continuare în cercetare și dezvoltare. Am făcut multe teste până am ajuns la această formulă unică de ingrediente naturale pe care le folosim într-o concentrație foarte mare ca să aibă rezultate foarte bune. Ne asumăm răspunderea pentru toate produsele REGIVERO și de aceea oferim garanție pe satisfacție.

 

 1. Sunteți singurii producători din România care oferă consultanță gratuită și scheme de tratament pentru soluția optimă oferită. De ce ați luat în considerare să oferiți și consultanță free?

Produsele noastre sunt profesionale și necesită o aplicare și o folosire corecte. Vrem să ajutăm clienții noștri să aibă rezultatele mult așteptate, de aceea investim în consultanță și în scheme de tratament. Ne dorim să avem clienți satisfăcuți care să ne recomande mai departe de aceea investim consecvent în relația cu clienții noștri. Avem clienți foarte mulțumiți care ne recomandă mai departe datorită colaborării apropiate pe care o avem cu ei și a serviciilor profesionale oferite.

 

 1. Un procent de peste 90% de clienți mulțumiți este un procentaj convingător pentru oricine. Mai mult, sunteți recomandați de peste 100 de specialiști din România. Cât de mult contează pentru voi aceste recomandări?

Recomandarea personală este cea mai importantă pentru încredere. Clienții au încredere în prietenii care s-au confruntat cu probleme similar, iar

9 din 10 clienții sunt mulțumiți de rezultatele obținute și ne recomanda la alti 2-3 prieteni de-ai lor astfel că această creștere este una organică.

 

 1. Cum putem deveni Brand Ambasador Regivero?

În primul rând trebuie să fii o persoană pasionată de îngrijire și înfrumusețare, să îți dorești să contribui la promovarea frumuseții prin educarea publicului prezentând subiecte și produse interesante din domeniu, așa cum sunt produsele Regivero.

În al doilea rând trebuie să fii o persoană activă în Social Media, să îți placă să creezi conținut de calitate și să comunici constant cu publicul tău.

Ca ambasador ai o mulțime de beneficii de care te poți bucura, dintre care amintesc următoarele: acces gratuit la materiale educative, 20% comision din vânzările generate, cod unic de 10% discount pentru propria comunitate și 20% discount pe viață pentru achiziția oricărui produs Regivero.

 

Dacă vrei să devi ambasador Regivero trebuie doar să completezi formularul accesând https://regivero.ro/ambasadori/

După ce analizăm informațiile furnizate și compatibilitatea cu valorile brandului ești acceptat ca Brand Ambasador Regivero.