Tratament Regivero împotriva mătreții grase

Tratament Regivero împotriva mătreții grase

159 LEI

FURNIZOR: REGIVERO

14 ingrediente naturale

95,2% declară că a diminuat pruritul şi are efect calmant

85,7% declară că a normalizat secreţia de sebum și elimină mătreața

Grad de satisfacție de peste 98% în urma review-urilor

Rezultate dovedite clinic

6 Certificări pentru calitate și eficacitate

Banii înapoi dacă nu ai rezultate în 60 de zile

 

La Regivero am dezvoltat cel mai eficient tratament profesional pentru reglarea secreției exagerate de sebum și împotriva mătreții grase, bazat pe ingrediente active naturale.

În natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme legate de secreția exagerată de sebum sau mătreață grasă, poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale.

Este indicat să alegi un tratament natural bazat pe active naturale, deoarece va fi mult mai compatibil cu pielea și părul tău. Astfel eviti posibilele reacții adverse date de anumiți compuși sintetici.

S-a dovedit că produsele care au în compoziție ingrediente concentrate naturale rezolvă mai eficient problema secreției exagerate de sebum sau mătreții grase. După mai mulți ani de cercetări am ajuns la o soluție naturală și eficientă pentru reducerea secreției exagerate de sebum sau eliminarea mătreții grase.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ SOLUȚIA

Tratamentul REGIVERO împotriva mătreții acționează atât de eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale și elemente esențiale vieții părului tău.

  1. Atacă microorganismul cauzator (Malassezia globosa) cu un antifungal – Biosulful, care este prezent în concentrație mare în șampon.
  2. Reglează secreția de sebum cu ajutorul substanțelor cu caracter astringent precum Extract din scoarță de salcie albă, Extract de frunze de mesteacăn, Extract de ienupăr, Glicerina, Zinc PCA, Vitamine din grupa B (B3, B5, B6, B7).
  3. Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 si B6.

 

BENEFICII UNICE DACĂ ALEGI SOLUȚIA REGIVERO

REGIVERO este aliatul perfect în lupta împotriva mătreții, pentru că îți oferă 3 avantaje esențiale pe care concurența nu ți le asigură.

Primești consultanță gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre, consultanță oferită de specialiștii REGIVERO. Grație acestui beneficiu, economisești 300 de lei, cât ar costa un consult dermatologic și obținerea unui tratament.

Îți oferim o schemă de tratament personalizată, astfel încât să folosești corect produsele noastre și să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil.

Garanția pe satisfacție. REGIVERO îți pune la dispoziție singurul tratament dermato-cosmetic împotriva mătreții pentru care producătorul își asumă 100% responsabilitatea. Mai exact, dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute și nu observi o îmbunătățire vizibilă în 60 de zile, îți primești banii înapoi.

 

INGREDIENTE

Aceste ingrediente de calitate superioară au fost combinate într-o formulă echilibrată, într-o concentrație ridicată pentru ca tu să te bucuri de rezultate garantate într-un timp cât mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare.

  • Arginină, Biosulful, Extract de ceai verde, Extract de frunze de mesteacăn, Extract de ienupăr, Extract de măsline, Extract din scoarță de salcie albă, Glicerină, Glucoză, Keratina, Proteină placentară de origine animală, Vitaminele B3, B5, B6 și B7, Zinc PCA.