Unt de corp Mother & Child (120 ml)

Unt de corp Mother & Child (120 ml)

100 LEI

Mother & Child este un unt special creat pentru îngrijirea corpului viitoarelor mămici, 100% natural, organic și hipo-alergenic, care să fie inclus cu încredere în ritualul de întreținere a pielii – atât cea sensibilă a bebelușului, cât și cea matură a mamei.

Îngrijire sigură și responsabilă pentru mamă și copil, aceasta este promisiunea noastră.

 

Miros: natural, subtil, de Cocos Virgin

 

Aplicații: 

Fără uleiuri esențiale sau parfumați artificiali, Mother & Child va fi ajutorul tău cu aromă naturală de cocos în:

✔️ Prevenirea și estomparea vergeturilor

✔️ Reducerea senzației de mâncărime

✔️ Reducerea iritațiilor

✔️ Repararea pielii uscate, întinse

✔️ Calmarea, catifelarea, hrănirea și hidratarea pielii

 

Utilizare:

Untul de corp Mother & Child poate fi folosit atât după baie, cât și în timpul băii sau dușului, pe pielea uscată sau umedă. Nu necesită ștergere sau spălare și poate fi lăsat pe piele, să o hidrateze și catifeleze.

  1. Aplică o cantitate mică (cam cât o boabă de fasole) de unt Mother & Child pe zona corpului dorită.
  2. Cu mișcări circulare, masează blând până când untul intră în piele.
  3. Dacă mai simți nevoia sau dacă ai pielea foarte uscată și crăpată, mai adaugă unt, până îți vei simți pielea hidratată și hrănită.

Recomandare: Folosește untul tău de corp Ommia de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, sau ori de câte ori pielea ta are nevoie de un boost.

 

Untul de Shea, Untul de Cocos Virgin și Uleiul de Migdale Dulci din componența Mother & Child hrănesc pielea în profunzime și o vor lăsa mătăsoasă și catifelată încă de la prima folosire. Ușor și fin, untul se absoarbe rapid și nu va lăsa o senzație neplăcută de piele uleioasă, îmbâcsită, lipicioasă.

Formula naturală, cu ingrediente pure contribuie eficient la diminuarea vergeturilor. Pielea întinsă, crăpată și dureroasă a femeilor însărcinate își va recăpăta elasticitatea, finețea, iar senzația de mâncărime va fi ameliorată. Textura ușoară și aerată a untului îl face perfect pentru masajul relaxant al bebelușilor și pentru rutina calmantă de seară a acestora.

 

PĂSTRARE: Păstrează untul la temperaturi mai mici de 24 de grade Celsius, ferit de lumina soarelui.

 

Valabilitate: 6 luni de la deschiderea recipientului.

 

INGREDIENTE (INCI): Unt de shea (Butyrospermum Parkii), Unt de cocos virgin (Cocos Nucifera), ulei de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis), vitamina E (Tocopheryl Acetate), ceară organică de albine (Cera alba). Atât.

Promisiunea noastră a fost să nu lăsăm niciun component toxic sau cu potențial alergen să atingă pielea ta sensibilă sau pielea vulnerabilă a bebelușului tău, așadar lista noastră de ingrediente este simplă și curată.