Adina Radu: “Epilarea definitivă este cea mai bună investiție pe care o poate face o [...]

“Epilarea definitivă este cea mai bună investiție pe care o poate face o femeie.”

…Peste 90% dintre cliente scapă de părul nedorit în procent de 70-80%, după un total de 6-8 ședințe efectuate la SKiN MedSpa cu echipamente Premium. Deci nu pierzi timpul cu zeci de ședințe, fără să vezi rezultate”

interviu cu Adina Radu, SKiN MedSpa


Mi-am propus să nu trecem cu tine prin întrebări de ordin general despre cum s-a născut SKiN MedSpa, cât ai investit în echipamente, cât în oameni, s.a. ci te voi întreba direct, pentru că îmi este foarte clar că locul tău este la Who’s who în Industria beauty din Romania!

  1. Cum e să deții un business în zona de beauty care, în curând, se va extinde? Cum îți consolidezi succesul și în perioade nefaste pentru orice afacere?

În câteva cuvinte, implicare în proporție de mie la sută, o mare dorință, dusă uneori obsesiv către perfecțiune, de a oferi servicii mai bune de fiecare dată, de a asculta și de a pune în practică recomandările fiecărui client în parte.

Cred cu tărie că toți clienții noștri ne onorează cu încrederea lor și de aceea merită cel puțin tot ce este mai bun. Apoi, oamenii simt și văd aceste lucruri și apreciază serviciile de calitate, se întorc și ne recomandă mai departe.

 

  1. Care este raportul rezultate versus preț versus ceea ce li se promite clienților SKiN MedSpa?

 

Nimic nu este mai frustrant decât să investești în ceva și să nu vezi rezultate. Tocmai de aceea, la SKiN MedSpa am creat pachete pentru cei interesați cu adevărat de rezultate și, mai mult decât atât, nu ascundem nimănui faptul că, fără implicare, acele rezultate WOW nu se vor vedea niciodată.

În al doilea rând, la SKiN MedSpa avem prețuri pe care să ți le permiți la tratamente cu echipamente performante, care nu au un impact negativ asupra sănătății și care oferă rezultate reale, nu ‚gogoși’. Politica noastră de prețuri pornește din dorința de a da ocazia fiecărei femei să aibă grijă de ea, fără ca acest lucru să reprezinte un lux agățat pe un TO DO din viitor.

Sunt femeie, sunt mamă, știu ce înseamnă un buget pe care îl împarți în felii mai mici, știu ce înseamnă buget pe care ți-l aloci ȚIE și care mai niciodată nu ajunge.

Înțeleg că timpul femeilor din București este mai mult decât limitat și din acest motiv, de la bun început, am vrut să avem program în fiecare seară, până târziu și în week-end, inclusiv duminica.

Întrucât ne respectăm clienții, avem în portofoliul clinicii noastre doar echipamente Premium, cele mai bune din gama disponibilă de dispozitive estetice și medicale, la care să nu pierzi timpul inutil cu zeci de ședințe, fără să vezi rezultate.

 

 

  1. Ce importanță are pentru actualii și potențialii clienți SKiN MedSpa faptul că aveți doar aparatură și tehnologie medicală Premium, iar specialiștii sunt riguros selectați?

 

Investim în permanență în personalul nostru deoarece există mereu ceva nou de învățat. Cert este că eu sunt un client dificil, pretențios, greu de mulțumit.

De aceea, cel puțin o dată pe lună, personalul SKiN MedSpa trece prin cursuri de verificare, fie asigurate de către distribuitorii noștri, fie de către furnizori externi.

Țin enorm ca fiecare client să fie tratat exact așa cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată atunci când merg intr-un spa medical. Toți cei care ne calcă pragul trebuie să plece mai motivați, mai încurajați, mai informați, să știe că au ajuns unde trebuie, că nu arunca banii pe fereastra și că noi, echipa SKiN MedSpa vom face tot ce stă în puterile noastre să îi ajutăm să obțină rezultatele pentru care au venit la noi.


Lumea noastră ești TU nu e o declarație lipsită de sens.

Este rațiunea care stă în centrul activităților noastre de zi cu zi, mai mult ca oricând în aceste zile.


 

  1. Ce primează în alegerea unei clinici de tip medical spa? Locația sau serviciile oferite, calitatea și rezultatele obținute? Te lupți cu mentalitatea că doar ce e în centrul orașului este neapărat mai bun?

 

Există cliente care vin pentru rezultate și care vor să facă mai mult cu același buget și sunt cliente care frecventează clinicile de înfrumusețare strict pentru a fi văzute, fără să le intereseze neapărat prețul sau rezultatele.

 

Pe acestea din urmă le pierdem, din păcate, pentru că nu suntem în buricul târgului și nu se pot lăuda că au dat check-in în Drumul Taberei. Se pot lăuda însă cu rezultatele, cu faptul că nu vin stresate că nu găsesc locuri de parcare sau că pot veni la tratamente inclusiv duminica, atunci când din orice partea a orașului ajungi ușor, dar încă mai este nevoie de educație în această privință.

Încet-încet, sunt sigură că vom câștiga și clientele care încă sunt circumspecte în ceea ce ne privește, pentru că rezultatele obținute vor conta mai mult față de o locație în zona mondenă a capitalei.

 

 

  1. Ce sfaturi poți da unui client care vrea să viziteze o clinică de tratamente faciale, estetice și corporale? La ce anume ar trebui să fie atent(ă)?

 

Cel mai important lucru pe care ar trebui să îl facă este să se asigure că dispozitivele medicale sunt certificate.

Eu am 2 copii și, mai mult decât orice, îmi doresc să îi pot crește eu. Acesta este motivul pentru care

echipamentele de tip „replică” nu au ce căuta la SKiN MedSpa. Nu dorim să facem mai mult rău decât bine. În străinătate, este cunoscut faptul că, deși arată ca un ceas original la exterior, acel echipament fake poate oricând activa în corpul tău afecțiuni necunoscute, pe fondul unei imunități scăzute.

Echipamentele originale costă mult pentru că cineva a făcut timp de 3 ani (de regulă) studii clinice riguroase, prin care este în măsură să îți dea „în scris”(să te asigure) ca respectivul echipament nu are efecte adverse asupra organismului uman.


Cum ar putea oare să ofere aceleași rezultate un laser de câteva mii de euro de pe Alibaba ca un laser medical de câteva zeci de mii de euro?


De la an la an industria investește în echipamente care să aducă rezultate mult mai bune printr-un număr mai mic de ședințe, combinând în același dispozitiv mai multe tehnologii.

De aceea, trebuie verificate numele dispozitivelor medicale utilizate în clinică și se pot caută apoi pe Google, pentru a te asigura că ai parte doar de efecte pozitive și că nu plătești pentru experimente pe pielea ta.

 

Sunt multe serviciile pe care SKiN MedSpa le poate oferi în egala măsură femeilor și bărbaților: rejuvenare facială, terapia Vampir, botox, cu Acid Hialuronic, criolipoliză, peeling, lipoliza injectabilă, tratamente laser, liposucție non-chirurgicală, drenaj limfatic, epilare definitivă, tratamente corporale pentru slăbirea rapidă în centimetri, slăbirea localizată s.a. însă aș vrea să ne focusam doar pe unul dintre ele: EPILAREA DEFINITIVĂ.

 

 

  1. Cred că este un serviciu la care excelați, pentru că, trebuie să spun, una dintre cele mai bune investiții pe care o poate face o femeie este epilarea definitivă! Așa că, spune-ne de ce merită să investim în epilarea cu laser la SKiN MedSpa?

 

În primul rând, plătești un pachet de epilare definitivă o dată și beneficiezi toată viața de rezultatele sale. Ce n-aș fi dat să existe epilarea cu laser pe vremea adolescenței mele, când mă luptam cu foliculita… Ce n-aș fi dat pe vremea primelor întâlniri, să pot purta fustă scurtă oricând, să pot merge oricând la plajă și să scap de supliciul epilării cu ceară.

 

  1. Câte femei/bărbați au ales epilarea definitivă la SKiN MedSpa, având garanție pentru rezultatele obținute de când aveți cel mai performant echipament laser din lume PrimeLase de 4800 W și laserul diodă Elysion Pro de 2000W?

 

Am introdus această garanție pentru serviciile de epilare definitivă întrucât erau multe cliente care nu înțelegeau că, pentru a avea rezultate, este foarte important să faci repetarea la timp. Astfel că, dacă se prezintă la ședințe în intervalul programat, la SKiN MedSpa oferim garanție pentru rezultate în cazul epilării definitive cu laser.

 

 

  1. De câte ședințe este nevoie în cazul epilării definitive cu laser?

 

La ora actuală tehnologia laser și-a demonstrat pe deplin eficiența, fiind cea mai bună opțiune pentru epilare.

Peste 90% dintre pacienți scapă de părul nedorit de pe față și corp în procent de 70 – 80%, după un total de 6 – 8 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

  1. Pentru fanele și fanii epilatului cu ceară, te rog, Adina să mă ajuți să facem o scurtă trecere în revistă ale avantajelor incredibile oferite de epilarea definitivă!

Mi-e greu să cred că mai există fani și fane ale epilatului cu ceară! Este ca și când te-ai încăpățâna să folosești un telefon fix când există telefoane mobile.

În primul rând, epilare nu mai înseamnă de multă vreme durere. Epilarea cu laser poate cel mult să fie ușor inconfortabilă dacă ești foarte sensibil, dar nu are cum să atingă durerea epilării cu ceară.

Dacă ai emoții din punct de vedere al efectului său asupra sănătății, deoarece circulă o serie de mituri și legende pe această temă, trebuie să știi că se efectuează de peste 50 de ani și că este foarte sigură atunci când este efectuată cu aparatura certificată (nu uita de ceea ce am spus de aparatura de tip replică). Sunt milioane de oameni din întreaga lume extrem de mulțumiți de rezultate, care nu au avut parte de efecte secundare.

Încă din 2015, conform Asociației Americane a Chirurgilor Plasticieni, epilarea laser se află pe locul 4 în topul celor mai solicitate proceduri estetice minim invazive, după injectarea de botox, injecțiile cu Acid Hialuronic și peelingurile chimice. Numai în anul 2013 în SUA au fost efectuate peste 1 milion de ședințe de epilare laser, numărul crescând de la an la an.

Cu atât mai mult acum, epilarea definitivă înseamnă libertate să poți face ce vrei, fără să fii nevoită să amâni sau să pierzi lunar timp la salon.

Daca tot nu te-ai convins, la SKiN MedSpa oferim o ședință-test gratuită pentru cele/cei care poate au dubii legate de gradul de suportabilitate al epilării cu laser, rapiditate, durată (care variază în funcție de zona corpului supusă epilării), eficiența pe pielea cu fenotip III – VI (pielea mai închisă la culoare sau bronzată).

 

Te bucuri și de o reducere serioasă la pachetul de epilare definitivă, așadar cu ajutorul nostru poți să uiți pentru totdeauna de părul nedorit.

 

  1. Cum și unde se pot programa doritorii și doritoarele?

Pot suna sau trimite un mesaj pe WhatsApp la 0729.740 704 sau ne pot scrie pe mail pe adresa contact@skinmedspa.ro.

Îi așteptăm pe toți cu brațele deschise și cu multe alte oferte speciale!