Am testat Superskin booster-ul PROFHILO® la Avra Aesthetic Institute

PROFHILO® a fost în ultimul timp arma secretă a editorilor beauty de la cele mai faimoase publicații glossy internaționale. De la lansarea oficială a PROFHILO® la Conferința de estetică facială și expoziția FACE (Marea Britanie), când s-a stârnit un val de interes pentru acest nou produs pe bază de acid hialuronic (HA) și până la momentul în care la Avra Aesthetic Institute (Str. Paris 61A, București) procedurile cu PROFHILO® au fost rapid implementate și au câștigat din ce în ce mai multe adepte, nu a fost decât un pas.

Este explicabilă avangarda în care se plasează Avra Aesthetic Institute: Marina Aristotel, owner-ul, a creat de la bun început aici un pol al tratamentelor inovatoare, ale căror rezultate antiaging și de remodelare corporală obținute de clientele institutului vorbesc de la sine. În cazul PROFHILO®, înainte de a trece la testarea produsului am avut o serie de întrebări pe care i le-am adresat dr. Silvia Stănculescu,  chirurg plastician în cadrul Avra Aesthetic Institute, pentru a pune direct punctul pe i.

 

Ce este acidul hialuronic?

(HA=acidul hialuronic) este o componentă naturală a pielii umane. HA este o moleculă care leagă apa și care, pe măsură ce îmbătrânim, este produsă din ce în ce mai puțin. În plus, este unul dintre ingredientele cele mai promovate.

În cariera mea de 16 ani în industria frumuseții, am avut ocazia să descopăr produse și tratamente cu mult înainte ca ele să fie lansate pe piață, însă ceea ce m-a atras la PROFHILO® a fost faptul că este un produs de tip antiaging hidrolift care dă rezultate extraordinare la persoanele mature. Mai exact, este un tratament injectabil, minim invaziv, care  bio-remodelează și hidratează pielea grație concentrației ridicate de HA, precum și structurii chimice speciale. Acest amestec unic de molecule creează adevărate ”minuni” pentru structura și aspectul pielii mature.

 

« of 11 »

LAURA PETREAN, WWW.COSMOBEAUTY.RO a testat.

“Pentru ca sunt destul de conservatoare in ceea ce privește procedurile si tratamentele pentru tenul meu, am studiat mult inainte sa aleg Tratamentul PROFHILO, la Avra Aesthetic Institute. Imi cunosc nevoile tenului si stiu care sunt obiectivele mele de frumusețe, dar intotdeauna ma sfatuiesc cu specialisti în domeniu si alegem impreuna ce mi se potriveste cel mai bine. Asa ca am ales cu inima deschisa acest tratament care conține acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concentranții de pe piață, un produs care confera un efect de bioremodelare a colagenului și a elastinei, pe langa hidratare si luminozitate.

La un preț accesibil și fără durere, chiar cu zambetul pe buze, m-am bucurat de alegerea facuta si de sfaturile d-nei Dr. Silvia Stănculescu Rezultatele maxime se vor vedea dupa 3 saptamani. Va voi tine la curent cu evoluția tenului meu, cu poze si detalii.”


 

Este PROFHILO® unul dintre cele mai potente produse ale momentului care stimulează țesutul nostru natural și neocolageneza?

Este cu siguranță cel mai versatil și inovator tratament, stimulând nu doar neocolageneza, dar oferind și structură regiunii injectate. De aceea, efectul său este vizibil chiar după primul tratament din protocol și rezistă până la 6 luni după protocolul complet.

 

Care trebuie să fie, de exemplu, așteptările unei paciente de 40-45 de ani, cu problematici și dorințe specifice vârstei ei, atunci când medicul îi recomandă acest superskin booster? Cine se califică, practic, pentru această procedură?

Pentru acest tratament se “califică” pacientele cu vârstă 35-40+ care își doresc o piele sănătoasă, fermă și luminoasă, un tratament de mezoterapie, minim-invaziv, cu rezultat natural sau un “refresh” al aspectului zonei tratate.  Este o opțiune de tratament pentru pacienții care nu își doresc să apeleze încă la folosirea fillerelor dermice sau pentru cei care le-au folosit, pentru menținerea sau complementarea efectelor acestora.

« of 2 »

 

Se folosește anestezic la injectare? Cât durează o ședință?  Câte ședințe are în medie un protocol complet cu PROFHILO®? Care sunt costurile estimate? Care sunt efectele imediate și cele pe termen lung?

La injectare se folosește cremă anestezică. Ideal se fac două cure de tratament PROFHILO® pe an, una la fiecare 6 luni, fiecare cură presupunând 2 sesiuni de injectare la interval de 2-4 săptămâni. Efectul primei injectări va fi maxim la 3 săptămâni după cel de-al doilea tratament,  iar o cură completă asigură structură și hidratare timp de aproximativ 6 luni. Prețul unei cure (un protocol de două tratamente) este în jur de 500€.