Atelierele ILBAH

De fiecare data, Cosmobeauty a incurajat exemplele de bune practici si, cu atat mai mult, exemplele de bune practici din domeniul formarii profesionale. Daca ati dat click pe butonul Education Pro, inseamna ca aici sunt cei pe care ii cautati, cei mai buni organizatori de cursuri din Romania. Deschidem prima editie Cosmobeauty cu Cel mai bun centru de Calificare și Formare Profesională” din tara, declarat astfel prin vot national, public. Vă invităm să descoperiți asadar “universul” Atelierele ILBAH! 

 


Atelierele ILBAH organizează cursuri autorizate de formare profesională pentru adulți, oferind cursanților o experiență unică, de mare calitate. Proiectul a luat naștere în anul 2012 și se adresează celor care vor să își transforme pasiunea într-o meserie.


Obiectivul cel mai important a fost acela de a oferi întotdeauna participanților o experiență unică, prin cursuri de înaltă calitate, interactive și practice. De-a lungul anilor s-a ajuns la un număr de peste 50 de cursuri, majoritatea acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, ce pot fi grupate în mai multe domenii de activitate: Fashion, Beauty, Arte Vizuale, Design, Cooking, Organizare Evenimente, Grafică, Proiectare, Comunicare, Online Marketing, Business și Management. Acestea se desfășoară în cele 4 sedii din țară: două în București, unul în Cluj-Napoca și unul în Ploiești. Pentru a oferi cât mai multor persoane din toate colțurile țării, șansa de a-și urma visurile, Atelierele ILBAH a lansat recent, o gamă de cursuri online, live. În plus față de cursurile deja susținute în offline, această nouă categorie include si sesiuni de dezvoltare personală, public speaking dar și cursuri de dicție și vorbire.

Unele dintre cele mai îndrăgite cursuri din cadrul Atelierele ILBAH sunt cele din industria de beauty. Fie că vorbim despre cosmetică, hairstyle, professional makeup sau chiar barbering, cursurile sunt create să se potrivească atât celor aflați la început de drum, cât și celor ce vor să evolueze și să se perfecționeze, alături de specialiști de renume din domeniu. Deși teoria este extrem de importanta, s-a pus dintotdeauna foarte mult accent, pe ideea de practică și implicarea studenților încă de la început, în proiecte și evenimente, în cadrul cărora aceștia, se pot bucura de întreaga experiență din spatele unei profesii. Probabil, acesta este și unul dintre motivele pentru care premiile nu au întârziat să apară, fiind desemnat în anul 2019, “Cel mai bun centru de Calificare și Formare Profesională”, iar în 2018, “Cea mai bună Școală de Coafură”.

Ambiția de a livra cele mai bune cursuri, pentru cei ce vor sa evolueze alaturi de echipa Ateliele ILBAH, nu o să se oprească niciodată. Crearea unui mediu prielnic pentru toti cei ce vor sa își vadă visurile împlinite, pentru cei ce nu încetează niciodată să își dorească mai mult, a fost și este în continuare prioritatea lor principală. Sunt alături de toți cei ce cred totul se poate realiza, atâta timp cât își doresc destul de mult să reușească. La rândul lor, se află  într-un continuu proces de evoluție, pentru a menține calitatea serviciilor oferite, celor ce le acordă șansa de a realiza lucruri spectaculoase, împreună!