Be good, do good and the rest will follow!

Momentul acela când te sunӑ mama ta și ești mereu la salӑ. Cred că încă se mai întreabă dacӑ nu cumva mi-am schimbat jobul și o mint sau sunt bipolarӑ. Nu voi putea renunță niciodată la meseria de make-up artist, de asta m-am convins! Nevoia de a mă exprima în culori o am în sânge, la fel și cea de a face mișcare.(de asta a trebuit să mă conving trecând prin mai multe etape, probleme medicale, dar ce mai contează, acum este parte din mine)

Ca orice make-up artist în căutarea traseului cel mai scurt către sala de sport, am câteva produse de self-care de care sunt dependentӑ. Șamponul uscat încerc să-l evit cât pot de mult, dar el nu mă evitӑ pe mine, în sensul că la sala pe care o frecventez existӑ Batiste peste tot. (Nice colab WClass, aveți idei bune în ce privește marketingul destinat femeilor !)

Deci în cazuri extreme, apelez cu încredere la Batiste, fară prea multe comentarii, dar să fie pentru volum. În ce privește lungimea pӑrului sunt dependentӑ de  Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate de la KIHEL’S (blondele mă înțeleg perfect)

 

Locațiile KIHEL’S sunt acel tip de magazine în care după ce ai pășit pragul, nu trebuie să ai un iubit care să te aștepte. Ador aceste produse, de aceea mare parte din case-ul personal de beauty sunt din gamele lor. Am să vă las câteva must-have-uri de la ei pe care eu le îndrăgesc.

1. Midnight Recovery Concentrate

2. Midnight Recovery Eye

3. Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

4. Calendula Serum-Infused Water Cream

Pentru curățarea tenului, ador loțiunea micelarӑ de la Nivea, are o textura moale, catifelatӑ, care îndepărtează orice urmӑ de machiaj și calmează foarte bine pielea.

Pentru că sunt ‘on the run’ am ales o cremӑ ușoară pe bazӑ de apӑ cu efect calmant de la Kiehl’s.

Doar când fac antrenamente cardio nu port machiaj, altfel nu pot să mă despart de fondul de ten de la Inglot All covered, în lipsa acestuia, tenul meu se inflamează, așa că prefer să mă demachiez la finalul ședințelor.

Paleta de contur & highliter de la Cupio este idealӑ pentru a prinde putinӑ încredere pentru măcelul ce vă urma în salӑ. Nu mă plâng, este ceva masochist în mine care mă ajutӑ să rămân motivatӑ.

Recunosc că am zile în care nu vin cu zâmbetul pe buze la salӑ, este perfect normal, dar pentru acele zile și nu numai, exista prietenii din sala, antrenorul meu personal, Tibi ,care mă tine mereu motivatӑ și are grijӑ să lucrӑm absolut fiecare mușchi al corpului, inclusiv cei faciali. Cred că orice job este mai plăcut alӑturi de oameni care aprecieazӑ și respectӑ meseria ta. Timpul capătă altӑ dimensiune, și uite așa în 2 ore de antrenament ai ars calorii cât douӑ felii de tort. (noi nu mâncam tort, doar îl pozӑm pentru story).

Sportul mă ajuta să mă concentrez mai bine, este o terapie ce combate stresul, un antidepresiv care te face să arați bine. De ce nu ai face asta? Ești femeie! Ce te face să te simți mai bine decât faptul că ești frumosӑ și iubitӑ? Asta este o alta discuție, dar cine nu vrea să aibă lângă el o persoanӑ activӑ, frumoaӑ și sănătoasă?

Pentru că nu sunt o persoanӑ superficialӑ, îmi place să lucrez atât la frumusețea externӑ, cât și la cea internӑ. Echilibrul și rezultatele vin atunci când ești bine cu tine, când emani energie bunӑ, când zâmbești și te bucuri de proces. Acceptӑ că sunt și zile mai puțin bune, dar tocmai acele momente ne ajutӑ să ne facem cate un upgrade. Rezultatele sunt bonusuri care te țin motivat, nu trebuie să aștepți până la varӑ că să fii fericit. Be good, do good and the rest will follow!

…………………………………………………………………….

Pe mine mă găsiți la Academia de Make –up Georgiana Codincӑ, unde sunt trainer de peste patru ani, este locul unde mă bucur să cunosc oameni cu aceeași pasiune pentru artӑ ca mine, unde râd, machiez, formez și cresc cu fiecare experiență pe care o am alturi de echipa noastră și de cursanți. Dar mediul online are mai multӑ amploare, așa că mi-ar placea să vă cunosc și pe conturile de socializare pentru a împărtășii idealuri de frumusețe. (Instagram : Alexandra__beautyart).

 by Alexandra Flaminzeanu