Hello Gorgeous, cel mai frumos beauty salon-concept made by Stefania Cimpoeru – new entry in [...]

[…] domeniul frumusetii

interviu cu Stefania Cimpoeru  si Georgia Ghetea


 

1.     O intrebare simpla, dar care ascunde multe cautari, multe emotii, multe provocari. Cum s-a nascut ideea acestui beauty salon-concept, Stefania(Cimpoeru) si Georgia(Ghetea)?

S: Totul a pornit de la un simplu obiect. El a declansat totul. Am descoperit intr-o zi o agenda superglam pe a carei coperta scria Hello Gorgeous. Ma aflam in mall si de acolo, de la aceasta agenda aurie cu text roz a plecat ideea numelui și a culorilor salonului. Am calatorit mult, am fost in suficiente saloane cat sa imi dau seama ca, dincolo de faptul ca imi doresc un spatiu al meu, sunt capabila sa creez un salon conform cu gusturile mele estetice dar si cu asteptarile mele in materie de servicii de infrumusetare.

G: Nimic nu este intamplator. Eu una vorbesc cu emotie despre acest aspect si despre intalnirea noastra. Stefania mi-a fost cursanta la cursul de cosmetica pe care eu il sustin. Imi amintesc ca mi-a aratat niste fotografii la un moment dat cu ceea ce isi doreste sa faca, cum isi imagineaza ea ca va arata acest spatiu, asa ca i-am propus ca atunci cand va considera ca are nevoie de suportul meu, sa fiu langa ea, sa o sustin. Iar de la acest prim gand, lucrurile s-au aliniat perfect.

Toata vibratia de aici, toata energia acestui loc, tot ce se intampla a fost in deplina armonie, in total acord cu noi doua si cu ceea ce ne-am dorit sa obtinem. Nu a existat nici un minus. Si asta ne-a intarit sentimentul ca  suntem in aceasta relatie de prietenie dublata si de o relatie profesionala impecabila, parca dintotdeauna. Dincolo de zambetele pe care ni le asortam, este insa si un proiect care ne solicita intens.

G: Este un salon in care avem terapii de ultima generatie: laser pentru epilare definitiva, combina faciala pentru o cosmetica in trend, avem produse de cosmetica faciala si corporala nu doar varf de gama(Sothys), ci produse  foarte atent selectate, de cea mai inalta calitate, cu ingredienti activi astfel incat fieare clienta care vine la Hello Gorgeous sa plece cu rezultatul pe care si l-a dorit. Avem aparatura de bronzare exclusivisita, unica in Romania iar ca produs de bronzare avem un parteneriat extraordinar cu Cocosolis Romania.

Am incredere in echipa noastra, pentru ca aceasta echipa nu se opreste niciodata din pregatire, din instruire si, mai ales, este apta sa ofere cele mai exigente servicii de infrumusetare. In fond, prin prisma masterului meu in cosmetologie si dermofarmacie, obtinut la Facultatea de Medicina de la Targu Mures(Georgia), pot sa garantez acest lucru: ca aceasta exigenta in a oferi cele mai bune servicii de infrumusetare alaturi de cele mai bune branduri, este un Must la Hello Gorgeous. Profesionalismul se imbina asadar cu aspectul salonului, totul este intr-o perfecta armonie, punctata din punct de vedere al design-ului interior de arh. Hamid Nicola Katrib.

  1. Ce asteptari aveti de la clienti? Pentru ca Hello Gourgeous este un salon glamour, sa recunoastem, ca nu am mai remarcat, in ultima vreme un spatiu gandit in cele mai fine detalii, in ultima vreme, in Bucuresti.

S: A fost gandit ca un salon luxury dar cu servicii de un lux accesibil astfel incat clientii care vor veni aici vor fi incantati de ceea ce vor gasi la noi si word of mouth, noi credem ca vor deveni, totodata si cei mai buni ambasadori ai brandului nostru si ai acestui salon unic.

 

  1. Ati avut lansarea de curand. Care este feedback-ul pe care l-ati primit?

S: Dupa nici o saptamana, am constatat ca, pe langa curiozitatea de a ne descoperi, majoritatea clientilor au remarcat calitatea serviciilor si confortul pe care noi il oferim,  atmosfera extrem de eleganta, de placuta care te intampina la Hello Gorgeous, totul, repet, la preturi nonprohibitive.

G: Cat timp te dedici si pui suflet, esti in contact cu pielea si emotiile clientilor, si folosesti cele mai bune produse, inseamna ca faci cu adevarat cosmetica. Pentru ca, acesta este adevarul, cosmetica se face doar cu suflet. Noi ne dorim rezultate. Pentru clientii nostri, in primul rand si, mai apoi, pentru ca aceste rezultate sunt nota noastra de 10 pentru ceea ce am oferit. Ca atare este un obiectiv permanent sa fim dedicati ca echipa 200% in tot ceea ce facem la Hello Gorgeous.

 

 

  1. Mi-a placut foarte mult logo-ul vostru, Soarele care pare ca iti zambeste atunci cand intri.

S: Da, ne-am dorit un logo mai delicat, mai feminin. Un Soare de genul feminin. Cine intra si il vede, sa ii simta de la primii pasi energia, caldura. Sa vada Soarele si sa se bucure de aceasta atmosfera minunata creata aici. Fiecare detaliu, culoare, piesa de mobilier, fiecare aspect ma reprezinta pe mine. Ma consider o persoana fina, sensibila si am dorit ca eu, intai de orice, sa ma regasesc in totalitate in acest concept si in acest spatiu. Trebuia sa fie totul perfect. Asa cum sper ca va remarca fiecare client care se va indragosti de Hello Gorgeous.