Oferă-i tenului cu imperfecțiuni pigmentare un tratament eficient

În ultimii ani, observăm cum se acordă din ce în ce mai multă atenție tenului, iar rutina de îngrijire a devenit mai complexă. Unul dintre cele mai complicate tenuri este cel cu imperfecțiuni pigmentare, pentru că necesită o îngrijire specială.

Petele pigmentare sunt o problemă inestetică cu care se confruntă multe persoane și care provoacă un adevărat disconfort atunci când acestea apar la nivelul feței și al decolteului, însă vestea bună este că există soluții pentru eliminarea acestor imperfecțiuni.

Pentru a răspunde acestei probleme, specialiștii Gerovital au creat formule eficiente pentru un ten luminos și fără pete, reunite în gama Gerovital H3 Equilibrium. Produsele sunt serul și crema pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium, care au la bază un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomală, niacinamidă, un derivat al vitaminei B3 și vitamina E.

Cele două produse inovatoare de îngrijire a feţei se adresează persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui și care efectuează tratamente faciale în saloanele profesionale, apoi urmează indicațiile de tratament acasă. 

Serul Depigmentare Gerovital H3 Equilibrium este destinat zonelor cu pigmentație intensă și conține ingrediente active cu efect sinergic de decolorare, uniformizare și redare a luminozității pielii. Serul se aplică pe zonele cu pigmentație intensă  sau pe toată fața, de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de 2 luni. După aplicarea serului, pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea Cremei Depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de minimum 2 luni, pe toată fața. Folosite împreună, rezultatele sunt uimitoare și vizibile după numai câteva zile de folosire.

 

Pentru un program de îngrijire complet și eficient, consilierii în frumusețe recomandă folosirea produselor din aceeași gamă. Iar înainte de stabilirea unui tratament facial, este indicat să consultați un medic dermatolog pentru o părere avizată.

Linia Gerovital H3 Equilibrium conține produse de calitate, cu ingrediente care se remarcă prin rezultate spectaculoase, pentru necesităţi specifice de îngrijire. Acestea sunt dedicate îngrijirii tenului și corpului în saloanele cosmetice și întreținerii acasă a tratamentelor efectuate în saloane.


Produsele pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, de pe marketplace-ul www.emag.ro sau de la agenții de vânzări pentru saloanele cosmetice.