Pregătește din timp cadourile pentru cei dragi cu ajutorul seturilor cadou de la Image skincare!

Cauți cadoul perfect pentru Crăciun?  Timpul se scurge mai repede decât crezi! Pregătește din timp cadourile pentru cei dragi cu ajutorul seturilor cadou de la Image skincare!

De sărbători prețuim timpul alături de cei dragi, însă când suntem în continuu pe fugă, având activități interminabile și lucruri de rezolvat, pielea noastră își poate pierde strălucirea, având nevoie de o îngrijire suplimentară, delicată.

 

Pachetele atent create pentru sărbători au incluse  produse pentru HIDRATARE, LUMINOZITATE și REÎNTINERIRE, ca să îi putem mulțumi pe toți cei dragi.

 

Setul BRIGHTENING ESSENTIALS îi va impresiona și bucura chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de produse cosmetice!

Este format dintr-un mix de ingrediente botanice, perfecte pentru pielea sensibilă, cu exces de sebum sau care are nevoie de restabilirea echilibrului  natural.

Nu există o combinație mai bună în acest sezon decât VITAL C + SPF!

 

 

Setul  HYDRATING ESSENTIALS este ca o vacanță pentru piele, ambalată frumos într-o cutie veselă, oferind un nivel ridicat de hidratare și un curcubeu de substanțe active care luminează, repară și salvează pielea de elementele care usucă și atacă tenul.

Dăruiește acest set în ediție limitată sau bucură-te chiar tu de el!

 

Setul AGE-DEFYING ESSENTIALS format din produse cosmetice de lux, care luptă împotriva semnelor fizice de îmbătrânire, ofera hidratare și protecție în același timp!

Anul acesta, fii tu cel atent la nevoile celor din jur și ai grijă ca pielea lor să rămână sănătoasă și tânără sau pur și simplu răsfață-te tu cu un cadou !

 

 

Aceste pachete sunt disponibile pentru comandă pe site-ul : www.imageskincare.com.ro .