TOP 10 beauty influenceri internationali pe care trebuie sa ii urmaresti pe Instagram

Astazi, cand cautam produse de înfrumusețare si de ingrijire, o facem din ce in ce mai des in mediul online si din ce in ce mai rar intr-un magazin. Suntem des influențati de beauty guru de pe Instagram care testează produsele si ne împărtășesc rezultatele.

Unii dintre acești influenceri Instagram s-au asociat chiar cu unele dintre cele mai mari nume din industria frumuseții sau si-au creat propriile linii de înfrumusețare. Când nu vând produse, beauty influencerii Instagram îi învață pe adepții lor cum să folosească corect un produs iluminator, cum să aleagă lacul de unghii și ce tratament-minune este cel mai potrivit pentru tipul de păr. Dacă sunteți în căutarea unui influencer Instagram care pune accent nu doar pe frumusețe ci si pe un content de calitate, am alcatuit listă noastra cu unele dintre cele mai tari nume pe care, daca pana acum nu le-ai urmarit, ar fi cazul sa o faceti!

 

Jeffree Star (jeffreestar)

Jeffree Star are peste 16,2 million Instagram followers, dar acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că a început să-și construiască acest profil pe când MySpace era cea mai tare platformă de socializare. În octombrie 2019, Star a dezvăluit că a făcut echipă cu Shane Dawson pentru a lansa o nouă colecție de produse cosmetice numită Conspiracy.

Michelle Phan (michellephan)

Michelle Phan a început ca YouTube vlogger în 2007, iar astăzi are peste 2m de urmaritori pe Instagram, împreună cu recunoașterea sa ca unul dintre cei mai importanți influenceri din industria frumuseții. Phan nu numai că a fondat Em Cosmetics, dar este, de asemenea, si fondatoarea serviciului abonamente maakeup Ipsy.

James Charles (jamescharles)

La vârsta de 17 ani, James Charles a devenit primul model masculin al Cover Girl. Câțiva ani mai târziu, devine un makeup artist autodidact cu peste 17,5 mil followers pe Instagram și peste aceasta cifra pe YouTube. Între timp, a defilat pe catwalk la LA Fashion Week, și-a creat propria linie de farduri pentru ochi și a apărut într-un videoclip Iggy Azalea careia i-a făcut și machiajul.

Huda Kattan (hudabeauty)

Când Huda Kattan s-a săturat de job-ul pe care il avea în finanțe, a început un blog de machiaj. Astăzi, este unul dintre cei mai mari influenceri ai industriei beauty, cu peste 42 milioane de urmaritori pe Instagram. Viața ei a devenit complete când a fondat propria linie de produse cosmetice, Huda Beauty, linie care a consacrat-o în rolul de femeie de afaceri. Vogue a numit-o expertul makeup în 2019. Are, de asemenea, propriul reality show de internet, Huda Boss.

Naomi Giannopoulos (vegas_nay)

Are peste 6,8 milioane de followers pe Instagram și o carieră de makeup artist care se întinde pe două decenii, dar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Naomi Giannopoulous este una dintre influencerii nostri beauty pe Instagram. A urmat Școala de modă Polimoda din Florența, Italia, unde a obținut un master in domeniul design-ului. Prezența ei in online a început ca un hobby, dar a dus-o catre o pozitie de influencer de top și , de ceva timp, la crearea propriei linie de gene.

Zoe Sugg (zoesugg)

Zoe Sugg este definiția perfecta a unei femei sigure pe ea insasi. Și-a petrecut 20 de ani construindu-și prezența online de la zero. Totul a început cu videoclipuri beauty și haul de modă pe YouTube, iar astăzi, are peste 9,6 milioane de urmăritori pe Instagram. Sugg a fondat și brandul Zoella, care include o serie de produse beauty&lifestyle. A dezvoltat o linie de produse cosmetice impreuna cu ColourPop Cosmetics, a scris câteva romane și a creat o aplicație foto.

Nikkie de Jager (nikkietutorials)

Cu peste 14mil de followers sau „shiny babies” cum îi numeste  Nikkie de Jager – este unul dintre cei mai tari make-up artisti de pe Instagram. Queen of Glow a început în 2008, postând tutoriale de machiaj pe YouTube. Restul, cum se spune, este istorie. Originara din Olanda, Jager a lansat o linie de machiaj în colaborare cu Ofra în 2017.

Jackie Aina (jackieaina)

Atunci când nigeriano-americana Jackie Aina se afla în armata SUA, a descoperit că planul ei de a studia medicina nu o incanta atat de tare așa cum o facea machiajul. Asa ca in loc să meargă la școala medicala, si-a luat o slujbă la MAC Cosmetics. Începând din 2019, ea nu a devenit doar o influencera beauty cu peste 1,9 milioane de adepți pe Instagram, ci si un avocat foarte bun pentru oamenii de culoare. În ultimii ani, Aina a creat mai multe produse de înfrumusețare în colaborari cu mărci precum e.l.f. Cosmetice, Sigma Beauty și Sephora.

Jaclyn Hill (jaclynhill)

Jaclyn Hill are peste 6,1 milioane de urmaritori pe Instagram și aproape la fel de mulți abonați pe canalul ei de YouTube. Ca și Aina, a debutat ca makeup artist lucrand pentru MAC Cosmetics înainte de a-și crea propriile tutoriale online. De-a lungul anilor, Hill a colaborat cu mai multe companii de cosmetice pentru a-și crea propriile produse. În prezent lucrează la relansarea propriei sale linii de produse cosmetice, Jaclyn Cosmetics.