10 Q&A cu … Cătălina Popescu

Cătălina Popescu, Art-Trainer International în Make-up Semipermanent, fondator al Wake Up Beautiful.primul trainer internațional din România autorizat și acreditat în machiaj semipermanent în USA, importator unic al produselor Biotouch și Amiea în Romania, produse dedicate exclusiv machiajului semipermanent.

 

Cine este Cătălina Popescu în două fraze?

Sunt o “Beauty Lover” dacă pot să spun așa. Sunt Art-Trainer International în Make-up Semipermanent, Make-up artist si Hairstylist.

 

Care este Decalogul Catalinei Popescu – guru in materie de make-up si dermopigmentare?

  1. Nu te opri niciodată
  2. Iubește ce faci și fă ce iubești
  3. Dăruiește
  4. Nu te minți
  5. Întotdeauna sprâncene groase
  6. Fă sport
  7. Fii cea mai bună variantă a ta
  8. Călătorește
  9. Petrece cât mai mult timp cu cei drag
  10. Acceptă

Consideri că o moștenești pe mama ta, Mura Popescu, în pasiunea pentru acest domeniu? Ce ai învățat de la ea? 

Cred că o moștenesc pe mama în multe domenii nu doar în cel al fumuseții….mai degrabă cred că moștenesc pasiunea ei, pasiune pe care o etalează cu fiecare lucru pe care-l întreprinde! Cel mai frumos lucru pe care l-am învățat de la ea este Iubirea și, mai ales, să pun această iubire în tot ceea ce fac!

 

Spune-ne care sunt cele mai interesante aspecte ale vietii tale de antreprenor si trainer international?

Ah! Le-aș putea numi pe toate cele mai interesante. Ca antreprenor sunt și momente intrresante, unele momente sunt grele, altele frumoase dar până și cele grele sunt frumoase. Uitandu-mă în urmă cred că a meritat călătoria! Ca Trainer International is AWESOM. Este cea mai frumoasă experiență din viața mea de până acum, este ca un vis devenit realitate dar din care nu aș vrea să mă trezesc niciodată.

Ce influenceri români urmărești?

Urmăresc mai mulți dar îmi plac cei care chiar au ceva de spus și de arătat. De la noi o recomand Alina Ceușan.

 

Care este vedeta internațională pe care o admiri?

Sunt mai multe pe care le plac, dar o ador pe J.Lo.

 

Ce rămâne mereu HOT într-un machiaj din punctul tău de vedere?

Bineînțeles, sprâncenele!

 

Rutina ta beauty&healthy (te rog sa mentionezi si produsele pe care le folosesti)

Încerc din răsputeri să-mi hidratez cât pot de mult tenul. Pe lângă multă apă alcalină folosesc o mască de hidratare specială pentru ochi de la Juliette Armand, dar pe care o aplic pe toată fața aproape în fiecare seară, serum pentru ochi, față și gât cu acid hialuronic (de la același brand), iar dimineața, înainte de make-up aplic cremă hidratantă.

 

Performanta ta cea mai importanta de pana acum a fost….

Au fost mai multe: Conferința de la LAS VEGAS 2018 pe care am ținut-o pentru 110 cursanți, Conferința din BRAZILIA 2019 pentru 350 cursanti, Conferința  din Vietnam 2019 pentru 400 cursanți și vor mai urma și altele.

 

Visul tău este să

am posibilitatea să împărtășesc din pasiunea și cunoștintele mele celor care vor cu adevărat să exceleze în acest domeniu.