Am testat the MAX CONTOUR GEL CRÈME @Image Skincare Romania

In sfarsit un produs care iti sterge ridurile! Echipa Cosmobeauty a testat luna aceasta unul din cele mai noi produse lansate de  @Image Skincare Romania: the MAX CONTOUR GEL CRÈME

Image skincare si-a propus sa atinga următorul nivel în ceea ce privește îngrijirea tenului, datorită formulelor special create și tehnologiei brevetate care accelerează schimbările vizibile si benefice în aspectul pielii.

Am vrut sa impartasim din experienta noastra cateva detalii legate de aceste produs inovator pe care orice femeie moderna ar trebui sa il aiba in rutina de ingrijire zilnica. Produsul face parte din linia The MAX  cu TEHNOLOGIE BREVETATĂ DROP-BY-DROP MICROBURST – o formula special creata cu tehnologia microburst, un sistem brevetat care protejează ingredientele-cheie până în momentul în care acestea se dispersează pe suprafața pielii.
Cu ajutorul a 15 miliarde* de micropicături, această tehnologie dezvoltată la universitatea Harvard menține potența componentelor cheie, astfel încât ele să ajungă în ten în forma lor cea mai pură. Cool, nu? Si asta nu e tot.

Ingredientele încapsulate rămân pure și nealterate până în momentul în care ating pielea. Sistemul de livrare optimizat permite ingredientelor cheie să pătrundă eficient în ten cu fiecare aplicare.

Toate ne dorim sa dam timpul inapoi in ceea ce priveste ridurile. Acest produs  promite ca face asta. Sfidează efectele vizibile ale gravitației și restabilește atât aspectul ferm cât și volumul chipului.
 • peptida anti-gravitație ce oferă tenului fermitate și un efect de lifting. Un lipo-filler care contracarează aspectul de piele lăsată și redefinește conturul feței. 

 • Celulele stem de origine botanică, pline de nutrienți și derivate din florile de iris pallida și lotus restabilesc nivelul de fermitate a tenului. 

 • Micropicăturile de uleiuri esențiale revitalizează pielea laxă și au un efect instant de hidratare

Zonele pe care le imbunatatim cu the MAX CONTOUR GEL CRÈME:

 • PIELEA LAXĂ
 • PLIURILE NAZOLABIALE
 • LINIILE MARIONETĂ (LINII PERIORALE)
 • LINIA MANDIBULARĂ

Ingredientele-minune pe care le contine the MAX CONTOUR GEL CREME sunt:

 • Sodium acetylated hyaluronate – O formă biodisponibilă a acidului hialuronic care oferă un efect rapid de umplere pentru a netezi aspectul ridurilor. 

 • Acetyl tetrapeptide – o peptida anti-gravitație care sprijină producția de colagen și fortifică fibrele de elastină din piele, rezultând un aspect vizibil revitalizat. 

 • Celule stem derivate din iris pallida și floare de lotus obținute îmbunătățesc elasticitatea și tonusul pielii.

 • Ulei de babassu – un ulei extrem de hidratant, de proveniență braziliană, care la contactul cu pielea se topește. Are proprietăți protectoare, emoliente și hidrateaza

 

Pe noi ne-au convins! Tu ce mai astepti?

Comanda the MAX CONTOUR GEL CRÈME aici: www.imageskincare.com.ro