COSMOBEAUTY 2021 – Culori eclectice, combinații ingenioase, procese active.

Culori eclectice, combinații ingenioase, procese active.

 

Din octombrie 2021, deschidem o nouă perspectivă în cosmetică – atingi, simți, vezi cum totul se transformă sub privirea ta.

Pure Stem, cea mai nouă gamă de cosmetice românești care crede într-o îngrijire holistică – felul în care te simți, contează la fel de mult precum felul în care arăți. Nu promovăm produse vedetă, ci credem în importanța unei rutine de îngrijire – de aceea, acoperim nevoile esențiale ale pielii tale printr-o linie cu patru produse complementare:

  • Cremă de zi intens hidratantă și revitalizantă;
  • Cremă de noapte intens nutritivă și reparatoare;
  • Lapte demachiant catifelat;
  • Apă micelară activă.

Ne pasă de lumea în care trăim, în timp ce dezvoltăm produse care îți fac bine. Respectăm și înțelegem beneficiile incredibile pe care ni le oferă natura – inovația noastră vine din folosirea celulelor stem vegetale extrase din liliacul de vară – Buddleja Stems GX™, în combinație activă cu ingrediente variate, 100% naturale. Suntem transparenți cu felul în care ne dezvoltăm produsele – oricine poate citi despre compușii din cremele noastre, direct pe site-ul nostru. La Pure Stem, credem în alegeri conștiente.

 

Pure Stem, din inspirația unui antreprenor care a trăit 11 ani în Africa și Orient

Valentina Fabian vede lumea în culori puternice. Are un parcurs profesional eclectic, cu ani de experiență în Dubai, Sudan, Bahrain, Kenya, Gabon, Qatar. Este unul dintre puținii alumni INSEAD din România. Și, după mai bine de 20 de ani de experiență în varii domenii precum analiză, cercetare, contractare și negocieri, vânzări, consiliere și project management, își folosește inspirația pentru a crea un business de la zero. Acum, ca femeie de afaceri, creează o nouă gamă de cosmetice românești inspirată de natură și dezvoltată prin știință. Pure Stem Cosmetics, prima gamă de cosmetice românești care activează a doua natură a pielii tale.