Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor

Cum am descoperit brandul InLei si tratamentul BrowBomber pentru stilizarea si laminarea sprancenelor

de Ana-Maria Popovici, Makeup Artist

 

Sprancenele joacă un rol fundamental in recunoașterea facială si au rolul de a evidenția orice emoție sau dispoziție. Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele!

Ce înseamnă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament prin care firul devine flexibil, rezultând o sprânceană versatilă care poate fi pufoasă, dreaptă, arcuită sau elegantă.

Cu ajutorul laminării oferim fizionomiei un efect de lifting, astfel privirea pare mai luminată. In unele cazuri poate înlocui tehnica de pudrare a sprâncenelor( tatuajul) pentru că sprâncenele par mai groase, iar golurile se diminuează.

Atunci când este efectuată corect de un profesionist instruit, laminarea sprâncenelor nu provoacă vătămări firului de păr al sprâncenei.

 

Această tehnică există de câțiva ani in Rusia, la noi in țară luând amploare mare aproximativ acum un an.

 

In 2018 am urmat Cursul de laminare sprâncene, iar de atunci am muncit pentru a-mi perfecționa tehnica si, cel mai important, am căutat cele mai bune si sigure produse.

 

In felul acesta am descoperit Brandul InLei. Acesta este poate singurul care pune accent pe siguranta si sănătatea noastră.   

Brandul InLei a dezvoltat tratamentul BrowBomber.

Ce este si cum se realizează acest tratament?
  1. Prima soluție, InLei BROW LIFT care deschide cuticula firului de păr – este destinată pregătirii arcadei sprâncenei pentru a-i modifica si îmbunătăți forma. Acest produs este foarte delicat cu pielea.
  2. A doua soluție, InLei BROW LOCK, fixant pentru sprâncene – interacționează cu prima soluție, completând-o. Acționează într-un timp scurt, 5-7 minute.
  3. Cel de-al treilea pas in tratamentul BrowBomber este vopseaua InLei care, impreună cu oxidantul de 1,5/Vol, face adevărate minuni.
  4. Tratamentul se încheie cu minunatul unt nutritiv InLei BrowBomber, unt care contine ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de argan, extract de gălbenele si extract de flori de mușețel. Fiecare ingredient are propria funcție specifică: unul previne căderea firului de păr, altul protejează împotriva alergiilor, altul ajută la starea de bine a pielii, altele influentează părul închizând procesul de tratament si echilibrând pielea si părul.


Cine sunt eu?

Numele meu este Ana-Maria Popovici, iar pasiunea mea pentru artă a început încă din copilărie, urmând mai tarziu sa o dezvolt prin desen la diferite olimpiade, apoi prin prima mea iubire, pensatul, si in final prin machiaj.

In prezent sunt make-up artist, brow-artist si trainer in cadrul școlii de machiaj Nikolas Make-up.