HYDROSHAPE, singurul tip de antrenament care te ajută să consumi 800 de kcal în numai [...]

HYDROSHAPE, singurul tip de antrenament care te ajută să consumi 800 de kcal în numai 40 de minute

de Laura Busuioc, specialist în estetica faciala, trainer, fondatorul conceptului Frumusețe 3D: corp-minte-suflet.

 

Cu siguranta multi stim de dictonul latin: Mens sana in corpore sano!„Minte sănătoasă în corp sănătos” se adreseaza oricarei persoană care alege să pună sănătatea pe primul loc si este preocupata sa aibă o alimentaţie sănătoasă, se odihneşte suficient şi face mişcare regulat.


Apa este un compus indispensabil vietii care se găseşte pe pământ sub formă lichidă, solida si gazoasa. Din punct de vedere chimic, apa este formată prin combinarea a doi atomi de hidrogen cu un atom de oxigen. Privită la microscop, moleculele de apă au formă hexagonală care, în opinia lui Emoto , îi conferă stabilitate. Aceata a facut numeroase studii asupra cristalelor de apă şi a ajuns la concluzia că această forma hexagonală depinde de locul de unde este colectată, de momentul zilei, precum şi de substantele dizolvate în ea.

Se apreciază că apa pură nu există, deoarece aceasta interactionează permanent cu substante minerale şi organice dizolvate în suspensie, gaze etc. Cea mai importantă cantitate din aceste substante este întâlnită în apele minerale care, utilizate pentru mentinerea sănătătii şi inducerea stării de bine, amplifică efectele programelor de exercitii practicate în apă, cu indicatii specifice, în functie de influentele induse organismului uman.

Tot ca o consecinta a evolutiei umane, au aparut tehnologii estetice, aparate de fitness si multe metode de a face miscare, astfel incat fiecare sa gasesca plecere intr-o forma de miscare.

 

HYDROSHAPE – este singurul tip de antrenament care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată. Această tehnologie revoluționară combină antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei în apă și ale hidromasajului, asigurând o metodă de mișcare eficientă, simplă și sigură.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient în lupta cu surplusul de grăsime ci și o modalitate de relaxare și recuperare.

 

Incorporează 4 elemente într-o singură “capsulă”:

  • Bicicletă
  • Apă
  • Hidromasaj
  • Ozon
ANTRENAMENTUL ÎN APĂ

este recunoscut pentru rezultatele obținute în lupta cu kilogramele în plus dar și pentru faptul că protejează sănătatea articulațiilor, efortul fizic fiind unul moderat.

 

Hidromasajul accelerează efectele mișcării și topește celulita din zonele sensibile. 14-16 jeturi de apă activează sistemul limfatic, eliminând aspectul de coajă de portocală.

 

Efectul utilizării simultane a bicicletei și a hidromasajului va transforma grăsimea în mușchi.

OZONUL, cel de-al patrulea element eliberat de sistemul Hydroshape în timpul exercițiului, stimulează producția de oxigen și are un efect similar cu cel al unui micropeeling.

Hydroshape poate fi utilizat la orice vârstă și este dedicat celor care își doresc să obțină rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar clipele dedicate exercițiului fizic să fie adevărate momente de relaxare.