Andreea Lascu, Importator si Educator Bio Sculpture in Romania

Tehnicienii Bio Sculpture sunt adevarati profesionisti care se identifica cu valorile pe care eu le sustin si promovez: profesionalism desavarsit, dedicare, etica in business. Se deosebesc usor de ceilalti tehnicieni care sunt orientati catre vizual, fals, rapid, cantitativ, produse ieftine.”

 

  1. Draga Andreea, ne bucuram sa gazduim interviul acesta in Revista Cosmobeauty, mai ales ca am remarcat ca avem obiective comune: unicitatea unui produs dublata de un feedback foarte bun din partea consumatorilor. Pana sa raspunzi intrebarii de unde si de ce Bio Sculpture, te rugam sa ne spui intai ce parcurs ai avut pana aici si care sunt calitatile care te-au facut sa devii managerul acestui brand?

Buna Isabela, ma bucur tare ca v-ati gandit la mine cand ati conturat ideea acestui articol.

Numele meu este Andreea Lascu, sunt importator si educator Bio Sculpture in Romania de aproximativ 5 ani si tehnician acreditat Bio Sculpture de 11 ani.

Experienta de lucru cu aceste produse dar si obsesia pentru detalii pe care Bio Sculpture mi-a insuflat-o si adancit-o de a lungul anilor sunt cele doua calitati care mi-au calauzit pasii pana in Africa de Sud, mai exact in Clocolan, unde Bio Sculpture isi are sediul si fabrica.

La varsta de 25 de ani lucrasem deja cu Bio Sculpture timp de 4 ani in Anglia, iar odata relocata in Romania am reusit sa cunosc indeaproape culisele unui brand de nails cand cei de la Topline mi-au oferit pozitia de trainer national al OPI. Dupa 1 an si jumatate de organizat seminarii si prezentari pentru Topline, am hotarat ca este momentul ca piata din Romania sa faca cunostinta cu Bio Sculpture prezent pe piata internationala de 32 de ani, in peste 40 de tari si evident, si in sufletul meu.

 

  1. De ca ar alege un salon de infrumusetare sa lucreze cu un produs de nisa cum este Bio Sculpture Gel?

Iti pot spune de ce au ales partenerii nostri sa lucreze cu noi, si anume pentru ca isi doresc sa se ridice la standardele si cerintele acestei nise careia Bio Sculpture se adreseaza. Adoptand acest model de business, saloanele care lucreaza cu produsele noastre reusesc sa fidelizeze profilul de client orientat catre perfectiune, naturalete, simplitate si sanatate, client care nu este constant in cautare de “ceva” cu care sa se identifice ci care stie exact ce isi doreste. Acest profil de client este fundatia sanatoasa pe care orice business poate sa creasca de la an la an daca isi indreapta atentia si resursele catre professionalism si calitate.

Bio Sculpture are rezultate incredibile in mainile tehnicienilor acreditati de noi iar feedback-ul pozitiv si loialitatea clientelor fata de acest brand n-a intarziat sa apara, exact asa cum mi-am imaginat acum 5 ani.

 

  1. Care sunt atuurile unui tehnician nails acreditat Bio Sculpture Gel?

Oportunitatile pe care Bio Sculpure le prezinta o sa satisfaca asteptarile fiecarui tehnician de unghii pasionat de aceasta meserie. Creativitatea, initiativa si dorinta de a invata si de a livra servicii la cel mai inalt standard sunt imperative pentru o colaborare de succes cu Bio Sculpture.

Tehnicienii Bio Sculpture sunt profesionisti care se identifica cu valorile mele, sustinute cu succes, de abordarea principiilor de etica in business a Bio Sculpture, si anume: profesionalism, responsabilitate si educatie.

Se deosebesc usor de ceilalti tehnicieni care sunt orientati catre vizual, fals, rapid, cantitativ (cat mai multe tehnici, cat mai multe cliente intr-o zi de lucru), produse ieftine, si cu rezultate estetice care lasa de dorit.

 

  1. Unghiile mele sunt extrem de subtiri. Ce este de facut? Ma poate ajuta Bio Sculpture Gel?

Bio Sculpture este un brand complet, in portofoliu prezentat si pe site-ul nostrum www.bio-sculpture.ro vei gasi urmatoarele sisteme de manichiura:

BIO Gel – gelul care are la baza rasina din trestie de zahar

EVO Gel – semipermanenta infuzata cu vitamine

ETHOS – tratamente pentru unghiile naturale, dar si

GEMINI – oja clasica.

Pentru ingrijirea pielii mainilor si picioarelor poti allege produse din gama SPA.

Pentru unghiile subtiri care inainte nu puteau sustine gelul classic sau oja semipermanenta, propun sistemul BIO Gel; vei avea unghii perfecte timp de 3-4 saptamani cu garantia ca vor ramane la fel de frumoase si sanatoase dupa indepartarea produsului.

Daca unghiile sunt subtiri din cauza unor agresiuni la nivelul placilor unghiale (tehnici agresive, pilit excesiv etc) atunci vei vedea imbunatatiri in structura lor chiar si dupa prima manichiura cu Bio Gel.

Daca doresti sa iti ingrijesti unghiile acasa, poti alege ETHOS Lavender Base – uleiurile de seminte de floarea-soarelui, uleiul de baobab si extractul de radacina de ginseng vor ajuta la intarirea si restabilirea unghiilor subtiri si fragile.

 

  1. Descrie-ne un protocol care este preferatul tau, da capo al fine cu Bio Sculpture Gel.

Bio Gel are o gama variata de geluri cu flexibilitati diferite pentru a personaliza produsul final in functie de nevoile specifice unghiilor.

Dupa diagnoza unghiilor, aleg gelurile care se potrivesc clientei iar apoi continui cu scurtarea unghiilor si forma pe care am decis-o impreuna.

Aplic Cuticle Remover pe fiecare cuticula pentru a le inmuia iar dupa 2 minute incep sa stilizez cuticula.

Daca unghiile sunt deshidratate, inainte sa incep aplicarea Bio Gelului, pun cate o picatura de Cuticle Oil pe fiecare unghie si astept sa se absoarba. Clienta se spala pe maini dupa cateva minute iar apoi aplic Volcanic Base pe ¾ din suprafata unghiilor, un tratament care actioneaza ca un pansament in zona de stres a unghiilor. Continui cu rutina de aplicare a gelului (care se dezvaluie doar la curs) insa pot sa precizez ca aplicarea celor 5 straturi de Bio Gel se face in straturi extrem de subtiri, cu posibilitatea de a corecta urmand liniile naturale ale unghiei. Prin urmare, Bio Gelul nu are nicio legatura cu tehnicile gelului classic. Acesta este un gel overlay, alcatuit din straturi de gel transparent (baza, stratul de rezistenta si glosul) si 2 straturi de gel colorat intens pigmentat. Este un “sendvis” cu flexibilitatea ideala pentru ca rezistenta sa fie de 3-4 saptamani, fara ciobire, fading, sau zgariere indifferent de tipologia si/sau conditia unghiilor.

Merita precizat ca in procesul de aplicare nu folosim niciun deshidrator, primer sau bonder. Ba mai mult decat atat, infuzam unghiile cu toate elementele necesare pentru a le mentine supletea si sanatatea. Cu Bio Gel poti sa uiti de “pauza” mult invocata prin saloane!

 

  1. Care sunt costurile estimative pentru serviciile de manichiura cu Bio Sculpture Gel.

Costurile pentru un technician Bio Sculpture care lucreaza doar Bio Gel – 40-50 h/saptamana vor fi in jur de 1500-2000 RON /luna.

 

  1. Unde vezi Bio Sculpture Gel in urmatorii ani?

Hmm, buna intrebare! In business nu am tintit niciodata obiective efemere de aceea raspunsul la aceasta intrebare e mai complex pentru ca e cu bataie lunga. Dar ca sa inchei intr-o nota extrem de optimista, Bio Sculpture va fi pe mesele unor profesionisti loiali, care vor livra servicii de o calitate superioara si care se vor fi distantat deja de manichiuristele care nu doresc sa depaseasca limitele tehnice si estetice ale influentei estice.