Joaca cu cele peste 260 de culori Nugenesis îmi dă posibilitatea să fac ceva creativ, [...]

Joaca cu cele peste 260 de culori Nugenesis îmi dă posibilitatea să fac ceva creativ, feminin, artistic, să cunosc mulți oameni, să le fiu ușa spre dezvoltare profesională și personală – Alina Oniga, Nugenesis

 

“Succesul constă în a face ceea ce îți place!”  Cuvintele nu îmi aparțin, însă sunt convinsă că toți cei care lucrează în domenii de activitate unde se pot exprima și care muncesc întâi cu sufletul și apoi pentru că e necesar, vor confirma acest lucru.

Evoluția, în orice domeniu am activa, este o scară cu trepte ascendente. Mai ales că nu există stagnare: decât evoluție sau involuție. Așa stau lucrurile și în domeniul manichiurii. Nimic nu stă pe loc, ci este un domeniu în continuă transformare. Și voi, dragii mei clienți, vă invit să vă deschideți spre nou, spre dezvoltare. De ani de zile, profesioniștii din domeniul manichiurii sunt într-o permanentă cercetare  ca să dezvolte un sistem mai sanatos, îndreptat tot mai mult către tot ceea ce înseamnă natural și, totodată, rezistent, pe care voi să îl însușiți, integrați și folosi, în primul rând pentru a vă ușura munca, a fi în pas cu inovația și de a va deschide către schimbare.

Despre mine si acest tip de business: ma aflu într-o cu totul altă direcție decât ceea ce am facut/invatat până să ajung aici.  Simți la un moment dat în viață, cu toata ființa ta, ceva care te cheamă spre creativitate, frumusețe, liniste, bucurie, armonie si culoare.

Probabil ați vrea să mă întrebați de ce ma aflu în acest domeniu de activitate acum, de ce fac ceea ce fac. Motivația mea este una foarte simplă: iubesc oamenii! Mereu mi-a plăcut să mă aflu în centrul atentiei si in mijlocul lor, să ii ascult, să îi îndrum dacă pot, să înțeleg cum gândesc, să îi ajut să își deschidă sufletul, să fiu in Adevar, să le aduc zambete pe buze, pace și simtire. E o motivatie care mereu a stat în spatele oricărei meserii pe care am practicat-o, însă cu o singura precizare: nu m-a împlinit pe deplin ca femeie. Dar, joaca cu cele peste 260 de culori, îmi dă posibilitatea să fac ceva creativ, frumos, colorat, feminin, artistic, să cunosc cât mai mulți oameni, să le fiu ușa spre dezvoltare profesională și personală, să le arăt că munca poate fi ușoară și ca poti să o faci cu bucurie.

NUGENESIS este un produs în care cred cu desăvarșire, un produs pe care am ales să îl promovez datorită studiului temeinic al calității lui, metoda de aplicare și tot ceea ce derivă de aici. Nu aș putea comercializa un produs în care nu cred! Închei cu cuvintele care subliniază foarte bine ideea acestui sistem dipping powder, revoluționar american…fii altfel, fii Nugenesis!!