Tutorial Pearl Nails & Gehwol – Un brand emergent, profesional cu experiență de mulți ani [...]

Un brand emergent, profesional cu experiență de mulți ani pe piața mondială!

 

Am împlinit 12 ani de când am deschis porțile afacerii de familie și de când ne-am alăturat în această călătorie împreună cu brandul Pearl Nails din S.U.A. De-a lungul timpului am reușit să fim prezenți în 8 țări din Europa. Din anul 2013 brandul nostru e prezent și pe piața din România oferind produse ce sunt cu un pas înaintea trendurilor din lumea fabuloasă a manichiurii!

 

Ce oferim mai exact?

  • O gamă largă de produse profesionale, CALITATIVE și fiabile
  • INOVAȚIE constantă, produse dezvoltate de noi, mereu în ton cu tendințele actuale
  • Livrare RAPIDĂ, de la o zi la alta
  • REDUCERI / promoții constante / oferte periodice de nerefuzat
  • Program de fidelitate cu reduceri PERMANENTE
  • O ECHIPĂ PRIETENOASĂ și amabilă, gata de a-ți oferi asistență și ajutor

 

Pentru noi TU ești cel mai important client, facem tot posibilul să îți ajutăm munca, așa te vei întoarce cu încredere, satisfacție și bucurie la noi!

Echipa noastră știe foarte bine, că mulțumirea și zâmbetul de pe buzele clientelor este cel mai satisfăcător lucru posibil, chiar din acest motiv lucrează cu vigoare în fiecare zi, la perfecționarea produselor deja dezvoltate.

Aceștia sunt factorii care îți garantează că ai făcut o alegere bună, dacă ai ales produsele profesionale Pearl Nails!

Compania noastră nu s-a oprit la oferirea produselor de manichiură. Am descoperit o necesitate ridicată a cremelor și soluțiilor într-o ramură mult prea neglijată în îngrijirea unghiilor: pedichiura.  Din dorința de a da o mână de ajutor specialiștilor din această profesie, acum 3 ani am devenit distribuitorul oficial al brandului german GEHWOL în România și s-a născut un nou webshop: www.gehwol.ro.

 

 

Produsele profesionale GEHWOL sunt dezvoltate conform celor mai noi standarde științifice, cu substanțe active pe bază de plante, care reprezintă ingredientele de bază ale produselor și garanția unei îngrijiri delicate și blânde a pielii picioarelor. Persoanele care suferă de diabet au un motiv în plus să nu permită apariția problemelor la nivelul picioarelor, din acest motiv, mare parte a produselor noastre este recomandată persoanelor cu diabet, fără niciun fel de restricții.