Pure Stem Cosmetics - #fROmos

interviu cu Valentina Fabian,

Pure Stem Cosmetics

  1. Se spune ca mai toate începuturile sunt dificile, dar ceea ce nu este adesea pus in evidenta este faptul ca absolut, dar absolut toate începuturile sunt frumoase. Sau #fROmoase, ca sa facem legătură cu rubrica noastră! Pe scurt, Valentina, care este povestea Pure Stem- pentru publicul cunoscător dar si pentru cel necunoscător?

Produsele din gama Pure Stem sunt produse cosmetice românești inspirate de natură, dezvoltate prin știință. Au apărut din nevoia clienților de a avea un produs care sa folosească 100% ingrediente naturale si care sa le protejeze pielea. Deși tuturor ne place soarele, avem nevoie de un produs care sa ne ofere foto protecție dar si sa stimuleze celulele dermice umane sa se regenereze singure. După multe căutări produsele Pure Stem au fost îmbogățite cu celule stem vegetale Buddleja Stems GX ™ ceea ce a dus la rezultate foarte bune. In spatele acestei game sunt profesioniști de renume in domeniu, vorbim de dna Anișoara Dusa dar si de un om extraordinar Damian Răileanu.

  1. Cate produse are in acest moment Pure Stem in portofoliu si care sunt indicațiile acestora (in îngrijirea tenului)?

Merita menționat că la Pure Stem credem într-o îngrijire holistică, în importanța unei rutine de îngrijire. Avem patru produse complementare care acoperă toate nevoile esențiale ale tenului – crema de zi intens nutritiva si revitalizanta, crema de noapte intens nutritiva si reparatoare, apa micelara activa si lapte demachiant catifelat. Pentru noi, atât partea de curățare, cât și cele de hidratare, revitalizare și reparare sunt la fel de importante. Produsele pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, iar apa micelara este recomandata si pentru tenul sensibil.

 

  1. Ce înseamnă, din punctul tău de vedere, standarde de înaltă calitate in îngrijirea pielii. Suna frumos, însă avem nevoie de niște repere mult mai concrete, in acest sens!

In primul rând sa alegem produse care se potrivesc tenului nostru, vorbim despre alegeri conștiente. In cazul nostru, la Pure Stem respectăm și înțelegem beneficiile pe care ni le oferă ingredientele naturale – toate extractele noastre provin din natură, iar fiecare ingredient folosit este examinat cu grijă pentru a evalua sursa, calitatea, siguranța lor. Folosim celulele stem vegetale în combinații active cu ingrediente 100% naturale, ceea ce duce la rezultate extraordinare in îngrijirea pielii.

 

  1. Unde va găsesc clienții? Magazine fizice, mediul online?

Din octombrie 2021, ne puteți găsi pe www.purestem.ro, dar suntem în discuții avansate și cu lanțuri de magazine cunoscute din toată țara, pentru a ne lista produsele și la raft.

 

 

  1. Cred ca ai avut răgazul sa faci un top al produselor cele mai îndrăgite de la Pure Stem. Care sunt reacțiile clienților?

A fost o plăcere sa aud reacțiile clienților după ce au folosit produsele Pure Stem. Atât Crema de zi cat si Crema de noapte au o textura lejera si se absorb în piele aproape imediat fără sa lase pielea lipicioasă sau uleioasă; nu încarcă tenul absolut deloc – reacția venind de la cineva cu tenul mixt/acneic. O reacție foarte pozitiva am primit-o pentru apa micelara, care a curățat perfect fata după un machiaj „de ocazie” si a fost extrem de prietenoasa cu genele false. Mie personal îmi place crema de zi care se potrivește perfect tenului meu și îmi oferă o senzație de elasticitate și hidratare de-a lungul întregii zile.

 

  1. Te rog sa te gândești – câteva secunde doar – la ce face ca Pure Stem sa fie atât de diferit, unic? Cu ce este mai bun fata de alte produse.

Sunt mândră de faptul că produsele Pure Stem sunt create și fabricate în România, având că ingredient principal Buddleja Stems GX ™ – celule stem vegetale extrase din liliac de vară, recunoscute pentru capacitatea lor de refacere, regenerare și vindecare. Acestea protejează ADN-ul pielii, prin combinații active cu ingrediente 100% naturale precum Resveratrol, Ulei din Sâmburi de Struguri, Alantoină, Vitamina E, Unt de Shea și Unt de cacao. Momentan suntem singurii pe piața romanesca cu produse care au ca ingredient principal celulele vegetale Buddleja Stems GX ™.

  1. Ce făcea Valentina Fabian înainte de Pure Stem si ce face acum?

Foarte buna întrebarea dar as avea nevoie de câteva pagini ca sa iți povestesc 😊. Mi-am început cariera profesionala in Romania, dar pentru o perioada de 11 ani am avut șansa sa muncesc in zone calde precum Dubai, Bahrain, Qatar dar si pe continentul african in Kenya si Gabon. Am făcut parte din corporații la nivel global si am avut funcții de conducere la nivel național. In perioada 2014-2015, pe când încă locuiam și munceam în Gabon, m-am hotărât să-mi aprofundez cunoștințele teoretice de business prin înscrierea la cursurile unei școli de elita, si am absolvit cursurile Executive MBA la INSEAD. Am descoperit lumea in felul meu si m-am bucurat de toate momentele trăite. Decizia de relocare in Romania a venit natural, reîntorcându-mă „acasă” la Oradea unde mi-am făcut un cămin si o familie. Acum este momentul in care vreau sa aduc ceva diferit pe piață prin gama Pure Stem.

 

  1. Îmi imaginez cat de implicata poți tu sa fii in acest moment, însă in egala măsură sunt convinsa ca prin aceasta determinare si pasiune vei ajunge si mai departe. Decizia de a participa la Cosmobeauty Expo (2022), a fost o astfel de decizie. Cu ce ti-ai dori sa surprinzi publicul in primăvara anului viitor, la expoziție?

Am așteptat cu nerăbdare participarea la Cosmobeauty Expo si de aceea vom fi prezenți in primăvara anului viitor. Vrem sa aducem clienților noștri o nouă mentalitate în culori eclectice, combinații naturale ingenioase ce activează a doua natură a pielii tale, oferindu-ți o nouă atitudine de îngrijire și înfrumusețare.

Pure Stem Cosmetics – #fROmos

interviu cu Valentina Fabian, Pure Stem Cosmetics www.purestem.ro    |    www.green-lab.ro Se spune ca mai toate începuturile sunt dificile, dar ceea ce nu este adesea pus in evidenta este faptul ca absolut, dar absolut toate începuturile sunt frumoase. Sau #fROmoase, ca sa facem legătură cu rubrica noastră! Pe scurt, Valentina, care este povestea Pure Stem- pentru publicul cunoscător dar…

Pell Amar – #fROmos

interviu cu Miruna Codeanu, General Manager Pell Amar Cel mai probabil acest interviu ar trebui sa poarte urmatorul subtitlu: “O poveste despre cunoastere si leadership. O poveste despre un real brand de tara. “ Trecand peste un extraordinar si bogat parcurs pe care l-a avut Pell Amar pana astazi, sa incepem cu aventura cunoasterii, cu aceasta curiozitate iesita din comun…

CREMERIA – #fROmos

interviu cu Daniela Mincu – farmacist, creatoarea brandului Cremeria Daniela, ma bucura alaturarea ta si a brandului #Cremeria in proiectul nostru, #fROmos in care spunem povestile brandurilor de infrumusetare made in Romania. Este, un altfel de mod de a privi antreprenorii si cred cu tarie si ca acest interviu cu tine va fi citit de multi dintre cei care au…

Techir – #fROmos

interviu cu Oana Stan, co-fondatoare si Brand Manager Techir Draga Oana, ne bucura faptul ca, uite, cu acest interviu cu tine, cream un cerc in timp. Au trecut niste ani de la prima editie a Expozitiei Cosmobeauty la care participai cu @Techir – un brand din Techirghiol – si multe s-au schimbat de atunci, insa brandul a devenit din ce…

REGIVERO – #fROmos

interviu cu Ruben Marian, CEO si fondator Ruben Marian am remarcat o frază într-unul din video-urile existente pe www.regivero.ro: “Cum ar fi să folosești un produs eficient și să plătești doar rezultatele?” Cred că acesta este, sincer, visul suprem al fiecărui consumator! Însă ca să parafrazez personajul unui roman celebru: Pe ce va bazați voi, la Regivero, când spuneți asta?…

Panseea – #fROmos

interviu cu Carmen Zaiu si Emil Zorila, fondatori Ca sa nu exemplificam cu afaceri de succes la nivel mondial(Steve Jobs fiind unul dintre exemplele celebre si cel care a si provocat o intreaga revolutie tehnologica cu o afacere inceputa intr-un garaj, s.a.)… creativitatea se pare ca se simte in elementul ei intr-un garaj. Cum a aratat debutul vostru, la Panseea,…